Καλησπέρα σας θα ήθελα να κανω μια ερώτηση σε εσας που το έχετε αγοράσει.. ειμαι ανάμεσα στο iPhone 6s 64 K iPhone 7 32 .. με προβληματίζουν πολυ τα γκιγκα γιατι εγω εχω πολλες φωτογραφίες κ γεμίζει.. τωρα εχω το 6 64γμ.. σας ευχαριστω πολυ!
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κανω μια ερώτηση σε εσας που το έχετε αγοράσει.. ειμαι ανάμεσα στο iPhone 6s 64 K iPhone 7 32 .. με προβληματίζουν πολυ τα γκιγκα γιατι εγω εχω πολλες φωτογραφίες κ γεμίζει.. τωρα εχω το 6 64γμ.. σας ευχαριστω πολυ!
6 Antworten
6s 64. Μηδαμινές διάφορες απ το 7 και κινητήρα. Οτι κ να πάρεις να μην ειναι κατω από 64. Αν πας στο 7 χτυπά το 128gb να χεις το κεφάλι σου υσηχο
Εγω θα σου πρότεινα η 6s 64gb η αν εχεις την δυνατότητα το 7 στα 128. Εννοώ όχι κατω από 64. Ακομη κ το se 64 ειναι πολυ καλο κ σφαίρατο αν δεν σε χαλάει η μικρή οθόνη ειναι τουμπανακι κ οικονομικό. Εγω εχω το 6s 64 κ το συγκρινα με το 7 του αδερφού μου κ δεν εχω λόγο να ζηλέψω κατι. Σε γενικές γραμμές λιγο πιο καλη κάμερα λιγο λέω. Και το καταλαβαίνεις μονο οταν τα εχεις το ένα διπλα στο άλλο αντε κ λίγη καλητερη ανάλυση. Ε και..?
Έχω το 6S. Στο iphone 7 έχουν βάλει λίγο καλύτερη κάμερα (αν και στο 6s είναι καταπληκτική), έχουν αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών, έχουν αντικαταστήσει το κεντρικό πλήκτρο με αφής... Αυτά!
Προσωπικά ήμουν έτοιμος να αλλάξω το 6s μόλις έβγαινε το 7, αλλά βλέποντας τί έχουν κάνει δε με έπεισαν. Η μεγαλύτερη "πατάτα' που έκαναν είναι η μνήμη. Στο iphone 7 32GB η μνήμη είναι πιο αργή από αυτή του 128GB, η οποία είναι πιο αργή από αυτή του 256GB. Το αποτέλεσμα είναι η συσκευή να μην είναι γρηγορότερη, σε καθημερινή χρήση, στο μοντέλο των 32GB σε σχέση με το 6s. Εδώ είναι και ένα βίντεο που τα συγκρίνει δίπλα-δίπλα:
https://www.youtube.com/watch?v=RmZK7sL94KE
όπως θα δεις δεν υπάρχουν διαφορές στην ταχύτητα, που να δικαιολογούν τη διαφορά χρημάτων. Τέλος, κάποιοι κάτοχοι iphone 7 διαμαρτυρήθηκαν ότι όταν ζορίζονταν το κινητό τους έκανε ένα σφύριγμα από το εσωτερικό του. Τελικά αποδείχθηκε ότι υπεύθυνος ήταν ο επεξεργαστής, αλλά δε θεωρήθηκε ελάττωμα και δεν έγινε καμία αντικατάσταση.
Η επιλογή είναι δική σου. Προσωπικά πιστεύω ότί είναι προτιμότερο να πάρεις το 6s και αργότερα να αγοράσεις 7s ή το 8. Ίσως σε εκείνο το μοντέλο κάνουν κάτι πιο ριζοσπαστικό, που να αξίζει τα χρήματά του. Στο 7 υπήρξαν πολύ συντηρητικοί...
Καλημερα! Εχω το 6s 64GB με 40+ εφαρμογες, 3.000+ φωτογραφιες και πολλα βιντεακια! Η διαφορα στο 6s 32GB και 7 32GB ειναι πολυ μικρη απο θεμα λογισμικου και χαρακτηριστικων αλλα μεγαλη διαφορα στα χρηματα (~135 ευρω) και δεν αξιζει ενω για 6s 64GB και 7 128GB (δυστυχως το 7 δεν εχει 64GB) η χρηματικη διαφορα ειναι στα ~145 ευρω. Μπορεις να πουλησεις το κινητο σου και να παρεις εκεινο που προτιμας περισσοτερο με βασικο κριτηριο τα 64GB και ανω!
Εσυ ξερεις αν σου φτανουν η οχι τα 32gb.Αφου εφτασες στα 640 που ζηταει το iphone 7 με τα 32gb,βαλε αλλα 80-85ευρω και παρε το iphone 7 128gb οπου εκει δεν θα εχεις κανεναν προβληματισμο.Δεν ξερω γτ θες να αλλαξεις το iphone 6,αλλα για εμενα καλυτερα να πας στο 7 και οχι στο 6s,για να δεις ουσιαστικη αναβαθμιση