Καλημέρα,
Μετα από χρήση android (Samsung j3, Χperia S, LG4, ΖΤΕ blade) σκέφτομαι το μήλο για γνωστούς λόγους..'Εχω καταλήξει σε 6s 32/64gb k η ερώτηση ειναι για τη χωρητικότητα.(έχοντας αποκλείσει τα 16).Απαιτήσεις για αποθήκευση βίντεο η' χιλιάδων φωτ/φιών δεν εχω. Δεδομένου οτι η διαφορά τιμής ειναι μεγάλη 495/635, θα με καλύπτουν τα 32gb; Ακόμα Φθηνότερο κ απο το 64 στα 622€(!) είναι κ το 6s/128..
@јophiel :θα με ενδιέφερε πολυ η γνώμη σου.ευχαριστώ..
6 Kommentare
..αυτό με το λειτουργικό πηγαίνει -στο περίπου- αναλογικά; (δηλ στα εξ αρχής αδιάφορα 16Gb θα ήταν ελεύθερα, γύρω στα 10; κ στο 64άρι, καμιά 30αρια; Επειδή ετσι φοβάμαι μήπως το 32Gb είναι οριακό..αν κ φαν των παιχνιδιών δεν είμαι, κ προτιμώ να κερδίσω από το 6ς τα θετικά της apple- σταθερό λειτουργικό, ασφάλεια, προσεκτικά σχεδιασμένες εφαρμογές χάνοντας στην αποθήκευση πολλών βίντεο, φωτο/ών ή τραγουδιών..έτσι κ αλλιώς οι πολυσυσκευές δε μου λένε κάτι -οθόνη μαγεία, τέλεια κάμερα, ηχεία που τα σπάνε, μπαταρία σε φουλ λειτουργία που ξεχνάς να φορτίσεις..κοκ- αυτό που θέλω είναι ένα καλής ποιότητας, κατασκευής κ λειτουργίας κινητό.Νομίζω εσύ (κ κάποια λίγα άτομα) κάπως ετσι το περιγράφεις.. Κ η διαφορά των >140 € είναι σημαντική για μένα-ας πούμε όχι απαγορευτική..κάπου βάζεις ένα όριο-τόσα διαθέτω.. Αλλιώς "για 20-30€ παραπάνω" πάντα θα υπάρχει ένα μοντέλο με +κάτι επιπλέον, αλλά έτσι δεν έχει τελειωμό
.
Όχι, δεν είναι έτσι. Το λειτουργικό έχει το ίδιο μέγεθος, ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα της συσκευής. Για παράδειγμα, στα 16GB θα είχες ελεύθερα 4GB και στα 64GB (που είναι στη παργματικότητα 59GB) θα είχες ελεύθερα 47GB. Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που δε βγάζουν πια εκδόσεις με τόσο λίγο χώρο. Το λειτουργικό, πιστεύω, ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Έχει κι αυτό τα θεματάκι του, αλλά όχι κάτι τρομερό και σε κάθε περίπτωση είναι πιο πάνω από τον ανταγωνισμό σε ευχρηστία, λειτουργικότητα και σταθερότητα.
Δεν είμαι moderator. Είμαι χρήστης, όπως εσύ. Δε μπορώ να σε βοηθήσω με προβλήματα χρήσης του site φίλε μου.
Όχι, έγινε παρανόηση.. απλώς απευθύνθηκα σε σένα επειδή σε αφορούσε η..παράγραφος. (Καμία σχέση με το ότι δεν την ανέβασα εγώ). Ευχαριστώ κ πάλι.
Ok. Αν θέλεις ξαναγράψε την. Αν μπορώ να σε βοηθήσω θα το κάνω.