βλέπω πολλά σχόλια για τον i3-6100 και για τον G4560 παιδιά μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ο i3-6100 έχει δοκιμαστεί εδώ και δύο χρόνια και είναι σταθερή αξία χωρείς σκαμπανεβάσματα ας περάσει ένας χρόνος για τον G4560 και μετά να βγάλετε τα συμπεράσματά σας συνήθως οι επεξεργαστές πέφτουν σε απόδοση μετά απ κάποιο διάστημα. το καινούριο πάντα λάμπει αλλά ότι λάμπει δεν είναι και χρυσός
4 Σχόλια
πρώτων δεν είπα να πάρει κανείς τον i3-6100 και δεύτερων είπα να μην βιαστούν να κάνουν αγορά αν δεν περάσει κάποιος χρόνος για να δουν τα αποτελέσματα. τρίτων όλοι οι επεξεργαστές όπως και οι ssd μετά απ κάποιο χρονικό διάστημα πέφτουν σε απόδοση και η βλακεία είναι όταν πάρεις έναν επεξεργαστή η ssd η ότι δήποτε άλλο που βλέπεις θετικά σχόλια και μέσα σε έναν άλφα χρονικό διάστημα είναι για σούτια όπως την πάτησα και εγώ ακούγοντας κάτι ενθουσιώδη άτομα που απ της πρώτες μέρες έβγαλαν και τα συμπεράσματα τους. πάνε κουβά τα λεφτά μου φίλε μου και δεν θα μ τα δώσει κανείς πίσω το κατάλαβες τώρα?
@lazaros64 η αποδοση ενος cpu νομιζω πεφτει μετα τα 2-3 χρονια νομιζω και δεν ειμαι σιγουρος για το αν ισχυει. οσο για τους ssd πιστευω ξερεις οτι εχουν συγκεκριμενο χρονο ζωης απο εγγραφες, αυτο δεν αλλαζει. για να δεις ποιος ειναι ο καλυτερος ssd στα λεφτα που διαθετεις υπαρχει το ssd bechmark που δειχνει τις πραγματικες ταχυτητες του καθενος η πας στην ευκολη λυση που ειναι οι samsung evo 750-850, οι οποιο ειναι οι νο1 ssd παγκοσμιως. παντως το μονο που εχεις να κανεις αφου βγει ενας cpu, στην προκειμενη ο g4560, ειναι να περιμενεις να βγουν τα benchmark σε ολα τα mainstream αλλα και triple A παιχνιδια, τα οποια ειναι ολα ιδια σε αποδοση με τον 6100 αφου βλεπεις 2cores/4threads και λιγο χαμηλοτερη συχνοτητα 3,5 Ghz vs 3,7. για το θεμα του ποσο δοκιμασμενος ειναι ενας cpu στην ιδια αρχιτεκτονικη και ποσον καιρο υπαρχει δεν εχει να λεει. δηλαδη για skylake-kabylake που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα μονο με λιγο πιο ανεβασμενες συχνοτητες θα εχουν διαφορα max 2fps μεταξυ τους, αφου βλεπεις οτι ο 4560 διαθετει 2cores/4threads 3500 Ghz συχνοτητα πρακτικα και θεωρητικα σημαινει οτι ειναι το ιδιο με τον 6100, η ποιοτητα, θερμοκρασιες κλπ κλπ ειναι ακριβως τα ιδια που ειχε παντα η ιντελ και ακριβως ιδια με τους skylake που δεν ειχαν κανενα θεμα και ολοι ειναι απειρα ευχαριστημενοι με θερμοκρασιες και αποδοσεις. τωρα δεν καταλαβα με ποια αγορα πηγαν κουβα τα λεφτα σου, με ssd η με cpu?
αυτός είναι ο πρώτος κουβάς Kingston SSDNow V300 120GB άλλα γράφουν και άλλα είναι η ταχύτητες ούτε καν πλησιάζουν την πραγματικότητα και ο δεύτερος είναι αυτός Seagate Barracuda 1TB SATA HDD τώρα πια πήρα το μάθημα μου αν δεν τεσταριστούν για ένα χρόνο δεν ξανά παίρνω τίποτα και όσο για τον i3 είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν το μετάνιωσα ποτέ άσχετα αν βγήκε ο c4560 και μακάρι να βγούνε τόσο φτηνή και αξιόπιστη μπας και πέσουν οι τιμές στους i3 i5 i7
για ssd και σκληρους συμφωνω. παντως ο πιο διαδεδομενος και αξιοπιστoς ειναι ο wd caviar blue, αψογος απο ταχυτητα και σταθεροτητα. οσο για τον i3 δεν ειπα οτι εκανες ασχημα αν τον πηρες πριν βγει ο g4560. αν τον πηρες αφου βγηκε εκανες ολιγον βλακεια αλλα υγεια. εγω στεκομαι στο vfm του G4560 που με 60€ εχεις αποδοσεις i3. τα αλλα που λες για hdd,ssd δεν εχουν σχεση με τους cpu αλλα συμφωνω