Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
jimis_xatzigiannis

Ανάμεσα σε αυτό και στο xiaomi redmi note 4x (snapdragon) ποιο θα μου προτείνατε;

Benutzername

1 Antwort

John 85

Το xiaomi! Το mate s είναι παλιό πια... Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις το Huawei p10 lite 4gb! Εξαιρετική συσκευή!

6 Kommentare

Mixalis T.

Εξαρτάται και απ'τις ανάγκες του π.χ αν τον ενδιαφέρει η κάμερα, δεν πας για 4X.

John 85

Αν τον ενδιαφέρει η κάμερα δεν πάει ούτε για το mate s...

Mixalis T.

Ανάμεσα σε αυτά που ρωτάει, ξεκάθαρα το Mate S έχει καλύτερη κάμερα. Αν βέβαια είναι στα σημαντικά κριτήρια για τον jimi.

John 85

Όχι φίλε μου δε θα το έλεγα και έχω δουλέψει και τις δυο συσκευές... Πάνω κάτω στα ίδια κυβικά είναι με το note 4 x τη μέρα ενώ το mate s είναι ελαφρώς καλύτερο στις βραδυνές λήψεις... Με την τιμή που έχουν αυτή τη στιγμή κατά την προσωπική μου άποψη η ελάχιστη ίσως διαφορά που έχουν δεν αξίζει...

Mixalis T.

Και εγώ Γιάννη. Για μένα και σε φώτο και σε βίντεο ήταν καλύτερο το Mate S. Η αυτονομία ίσως είναι ένα θέμα. Αλλά όπως είπες, παλιά συσκευή. Εντωμεταξυ η τιμή έχει ανέβει αρκετά όπως βλέπω.

John 85

Γι αυτό του πρότεινα το huawei p10 lite διότι σε αυτά τα χρήματα παίρνει μια συσκευή καλύτερη και σε κάμερα και σε Γενικό σύνολο. Πάντως το mate s Την περίοδο που βγήκε στην αγορά ήταν κορυφαίο!

Benutzername