Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
JohnnieB

Αυτή την περίοδο ψάχνω να αγοράσω κινητό. Είχα καταλήξει στο LG V10, εκτιμώντας ότι θα πέσει η τιμή του με την ανακοίνωση του V20, πράγμα που δεν έγινε και αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά κάποιου άλλου κινητού σε κόστος μέχρι 300 ευρώ. Έχω καταλήξει σε κάποια αλλά θα ήθελα και μία γνώμη από κάποιον που ξέρει κάποια πράγματα σχετικά με τα κινητά. Αυτό που ψάχνω είναι καλή απόδοση, χωρίς κολλήματα (όσο αυτό είναι εφικτό) και γερή κατασκευή. Έχω βρει τα εξής: HTC M8s, HTC A9, HTC M8 και LG Nexus 5X. Ποιο από αυτά θα μου προτείνατε; Επίσης, αξίζει να δώσω τα ίδια λεφτά για κάποιο Huawei, Lenovo ή Motorola; Καθώς με έχουν εντυπωσιάσει και τα Mate s, Moto X Play και K5 Note. Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

John 85

Εκτός από αυτά που σου πρότεινε ο φίλος εάν δε σε πειράζει το μενού στα αγγλικά εγώ θα σου πρότεινα και το xiaomi redmi note 3 pro! Το αγόρασα για την κοπέλα μου και το κινητό για την τιμή του είναι απίστευτο! Φοβόμουν λίγο στην αρχή να πάρω κινέζικο αλλά καμία σχέση! Ακόμη δεν έχω κάνει αξιολόγηση γιατί το έχω μόνο 4 μέρες και θέλω να το ζορίσω παραπανω! Μεταλλική συσκευή επεξεργαστής σφαιρα 6πυρηνος snapdragon 650 3 Gb ram 32 Gb rom μπαταρία απίστευτη 4000m οθόνη πολύ όμορφη FULL HD κάμερα 16mpx με αισθητήρα samsung πλήρως παραμετροποιησημη 5mpx μπροστινη 2 κάρτες sim στη μια μπορείς να βάλεις κάρτα sd αν θες και το mui8 μοιάζει πολύ με το ios της Apple! Κάνε μια έρευνα αγοράς και για το συγκεκριμένο αν θες όπως έκανα κι εγώ και κατέληξα σε αυτο! Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα πολύ!

6 Σχόλια

JohnnieB

Τα Xiaomi δεν τα σκέφτηκα ούτε στο ελάχιστο, μιας και δεν έχουν τη φήμη της Huawei, αλλά μου περιγράφεις μία πολύ καλή περίπτωση κινητού και σίγουρα θα το ψάξω! Σε ευχαριστώ.

mikele123

Φιλε Γιαννη τι παιζει με την rom;;;;ΜΠηκες στην διαδικασια να το σκαλισεις το κινητο;;;Ρωταω γτ λενε οτι τα xiaomi δεν δουλευουν σωστα out of the box και θελει καποιες γνωσεις για πειραγμα..

John 85

Φίλε μου παρά πολύ καλή! Άκου να δεις τι παίζει... Βγαίνει σε τρεις εκδόσεις! Αγγλική κινέζικη και multilingual που σημαινει σε πολλές γλώσσες μέσα και τα Ελληνικά! Αυτά που δεν δουλεύουν σωστά είναι η τελευταία έκδοση όπου είναι "πειραγμενες" οι συσκευές και επομένως δεν γίνονται αυτόματες αναβαθμίσεις και εμφανίζουν και κάποια bugs! Αυτές έχουν τα προβληματάκια όπως να μη δουλεύει σωστά το δακτυλικό αποτύπωμα π.χ.! Η κινεζική rom Είναι η official με αυτόματες αναβαθμίσεις με αγγλικά και κινέζικα μονο, έχει κάποιες κινέζικες εφαρμογες αλλά δεν έχει playstore το οποίο όμως μπορείς να το κατεβάσεις! Η καλύτερη έκδοση είναι η αγγλική όπου είναι και αυτή official με playstore χωρίς κινέζικες εφαρμογές και παίρνει και αυτή αυτόματες αναβαθμίσεις κανονικά! Το μόνο πείραγμα που θέλει είναι αν θες ελληνικό μενού όπου εκεί πρέπει να ξεκλειδώσεις Τον bootloader στέλνοντας αίτηση από το κινητό στη xiaomi και να μπεις σε μια άλλη διαδικασία που οι περισσότεροι λένε ότι δεν είναι τίποτα αμα ακολουθήσεις τις οδηγίες στο ελληνικό forum της xiaomi όπου τα παιδιά είναι πολύ καλοί γνώστες και σε βοηθάνε βήμα βήμα! Έτσι θα έχεις την official rom με ελληνικό μενού!Δεν έχω μπει βέβαια σε αυτή τη διαδικασία αφού και το αγγλικό μενού δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και το καταλαβαίνεις... Οποτε φίλε όπου βλέπεις Xiaomi note 3 pro με ελληνικό μενού κρατάς αποστάσεις Γιατί είναι "πειραγμενο"! Εγώ το πήρα από το κατάστημα mygad όπου το δίνουν με αγγλικό μενού και ποτέ με multilingual! Φοβερό φίλε mikele! Ειδικά για τα χρήματα αυτά φοβερό!

John 85

Δεν έχουν τη φήμη της huawei καθώς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στη Κίνα μετά τη huawei και καθώς το P9 με τις διπλες κάμερες Leica ψηφίστηκε φέτος σαν η καλύτερη συσκευή του 2016 πράγμα που ανέβασε τη φήμη της εταιρείας! Αλλά το Xiaomi redmi note 3 pro που σου είπα είναι το πρώτο σε πωλήσεις κινητό μέχρι τωρα στην Ευρώπη για φετος! Θα το χαρακτήριζα σαν το iPhone του φτωχού! :)

mikele123

Ευχαριστω φιλε για το χρονο σου !! Αν επιτρεπεται γτ δεν το πηρες απο κινεζομαγαζο που ειναι και πιο φθηνο ;;; Επισης τι παιζει με τα εδω δικτυα;; Πιανει 3g-4g;;

John 85

Με τα δίκτυα δεν υπάρχει πρόβλημα κανονικά! Δε το πήρα από κινεζομαγαζο γιατί δεν ήξερα τι παίζει με εγγύηση και τα ρέστα ενώ εδώ μου δίνει το κατάστημα 1 χρόνο! Επίσης αποφεύγω αγορές από το εξωτερικό αλλά η αλήθεια είναι ότι συμφέρει! Βέβαια και στη τιμή που το πήρα εδώ γι αυτά που προσφέρει η συσκευή και πάλι συμφέρει! Τώρα το μόνο που μένει να μου δείξει είναι η αντοχή της στο χρόνο...

Όνομα χρήστη
mikele123

Σε αυτα τα χρηματα τον καλυτερο επεξερηαστη/καρτα γραφικων και καμερα την εχουν το lg nexus 5x και το lumia 950(σε περιπτωση που κοιτας και κατι με windows)..Αν ομως δινεις βαση στην ποιοτητα κατασκευης,στα ηχεια,στην αυτονομια,θες να ειναι αδιαβροχο (στην περιπτωση του Ζ3) και συμβιβαζεσαι με καλη και οχι κορυφαια καμερα και επεξεργαστη τοτε για εμενα κοιτα το xperia Z3 η το htc m8..Για τα huawei που ρωτας,σε αυτα τα χρηματα υπαρχει το mate s,p8 k το p9 lite..Καλα κινητα, αλλα εγω προσωπικα θα επελεγα κατι αλλο..Το lenovo k5 note ουτε αυτο θα το επερνα μιας και δεν θα επερνα κινητο με επεξεργαστη της mediatek..ME λιγα λογια αν ψαχνεις το πιο δυνατο android κινητο,με την καλυτερη καμερα,το καλυτερο λογισμικο και τις πιο συντομες αναβαθμισεις,τοτε παρε το nexus 5x και εχεις και ρεστα

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη