Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
pazl

Καλησπέρα, ανάμεσα στο 550 και το 640 πιο προτείνετε? Η χρήση που το θέλω είναι κυριως επαγγελματική (τηλέφωνα, λίγο internet και καμιά φωτογραφία) αλλά κυρίως με ενδιαφέρει η μπαταρία του, όχι τπτ υπερβολές αλλά να κρατάει δυο μέρες τουλάχιστον. Επίσης θα με εξυπηρετούσε τρελλά εφαρμογή όπου θα συγχρονίζει τις επαφές μου με εορτολόγιο. Εδώ και πέντε χρόνια έχω μείνει υπερευχαριστημένος απο το Ε6 της Nokia αλλά πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

pantelisgia

Ως πρώην κάτοχος του 550 και νυν κάτοχος του 640, το δεύτερο είναι σαφώς καλύτερο για τους λόγους που το θες. Ότι σου γράφει ο χρήστης jophiel είναι σωστό, συμφωνώ μαζί του. Το 640 έχει απίστευτη μπαταρία, πολύ καλή οθόνη, δεν κολλάει όπως το 550. Διάβασε αν μπορείς τις εντυπώσεις όσων έχουν το 640 στο αντίστοιχο θέμα.

Όνομα χρήστη
jophiel

Θα σου πρότεινα το 640. Είναι συνολικά καλύτερο από το 550 και η μπαταρία (με κανονική χρήση) μπορεί να σου βγάλει 2 μέρες. Η μόνες βασικές διαφορές των 2 μοντέλοων είναι ότι το 640 έχει καλύτερο επεξεργαστή και το 550 έχει πιο καινούρια έκδοση λειτουργικού (το 640 θα λάβει την αναβάθμιση λειτουργικού σε λίγες μέρες, οπότε και το πλεονέκτημα του 550 θα εξανεμιστεί). Η εφαρμογή εορτολογίου υπάρχει στα windows phone και σου δείχνει καθημερινά ποια επαφή σου γιορτάζει

Όνομα χρήστη