La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
jophiel

Κορυφαίο προϊόν, αλλά χάνει σε ποιότητα καταασκευής σε σχέση με το 930. Γράφονται ότι θα υπάρχουν καπάκια από αλουμίνιο ή δέρμα, οπότε θα δείξει στο μέλλον. Όποιος έχει το 930, απλά το προσπερνάει, οι υπόλοιποι περιμένετε να πέσει λίγο η τιμή. Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω είναι πολύ καλό, αλλά, σε σχέση με τον προκάτοχό του, έχει μικρή βελτίωση και δεν δικαιολογεί τα χρήματά του. Περιμένω τις κριτικές των αγοραστών του.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

xiotis

Επειδή είχα και εγω το 930 βλέπεις μεγάλη διαφορά κυρίως στο βάρος ,στη θερμοκρασία και στο ποσό εύκολα ανοίγει τις σελίδες στο ίντερνετ (επειδή το δωμάτιο μου δεν πιάνει 3Gκαλα με το 930 αργούσε ,αλλα με το 950 ανοίγουν ποιο γρήγορα).Ακομα ξέρεις τι ειναι φίλε από 15% η μπαταρία μέσα σε 10 λεπτά να σου πάει 45%μεγάλη υπόθεση και ειδικά αν βιάζεσαι να πας κάπου και δεν έχεις πολύ μπαταρία.τωρα έβγαλε κάτι καπάκια με μπλε πορτοκάλι όπως και με το δέρμα.επίσης μεγάλη διαφορά εχει και το ηχείο στο 950 ειναι ποιο δυνατό από ότι στο 930.αλλο καλο ειναι ότι η μπαταρία μπορείς να τη βγάλεις ,αν σου κολλήσει βγάζεις τη μπαταρία και το ξανά ανοίγεις στο 930 που δε μπορούσες να το κανεις αυτο έτσι και σου κολλούσε έπρεπε να περιμένεις σχεδόν μια μέρα μέχρι να σου τελείωσε η μπαταρία για να σ κλείσει και μετά να το ξανά ανοίξεις.κοστίζει ακριβά γιατί εχει την ίριδα το continuum γρήγορη φωρτισει καλή κάμερα καλύτερη ανάλυση οθόνης

1 Comentariu

dimana

Μια παρατήρηση, στο lumia 920, αλλά νομίζω και στο 930 που είναι Unibody, αν κολλήσει η συσκευή δεν χρειάζεται να περιμένεις να τελειώσει η μπαταρία για να κάνεις επανεκκίνηση, αρκεί να πατήσεις συνεχόμενα για κάποια δευτερόλεπτα τα πλήκτρα τερματισμού και μείωσης της έντασης (ταυτόχρονα) και το κινητό κάνει restart.

Nume de utilizator
tasos95

Προσωπικά είχα το 920, προσπέρασα το 930 και πήγαινα για το 950 (αλλά είναι ακόμα ακριβό)...και τελικά κατέληξα στο LG G3 καθαρά λόγο τιμής. Τώρα αν παίσει αρκετά ή παίξει καμιά προσφορά, ίσως πουλήσω το G3 και πάρω το 950.

Nume de utilizator