Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
varmatolou338

Είπαμε οκ να τελειώσει η σηζιτιση αλλά άντε Πάλι τα ίδια όπως το είπε ο φίλος για κάτι απλό τπτ παραπανω ειναι τα win ναι Συμφωνώ . τώρα ο αλος ρε φιλέ αντιπρόσωπος είσαι έλεος είπαμε τέρμα ο καθένας έχει την γνωμη του είναι πολύ πίσω πως να το κάνουμε λες να είμαστε λαλακες και να Ηταν καλυτερα Δεν θα τα περναμε ?δεν θα φαινόταν αυτό και στης πωλήσεις??είναι πολύ πισω και το βαριεσε στον μήνα λες να.μην είχε κάποιος απο την παρέα μας ? να μην έχουμε ποιασει ποτε στα χέρια μας ?? Έλεος σεβασου την γνώμη μας! Λες να θέλουμε να την πατάμε ?κάτι μείον θα έχουν βρει αυτοι που δεν το προτημανε!!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Δεν απάντησα σε σένα. Στον @kapetanios3 απάντησα. Δεν εννούσα εσένα γι αυτά που του έγραψα. Ίσα ίσα που του έγραψα ότι δεν τσακωνόμαστε. Διάβασε λίγο ποιο προσεκτικά το μύνημά μου...

Άλλο το "το έχω πιάσει στα χέρια μου" κι άλλο "το έχω στην κατοχή μου". Όσοι επελέξαν τα windows phones είχαν Android για καιρό, τα είδαν και δεν τους άρεσαν και πήραν windows phones. Πολλοί με Android δεν έχουν χειριστεί για καιρό windows phones, αλλά εκφράζουν άποψη...

Οι πωλήσεις δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα ή την αξία ενός προϊόντος, αλλά με το marketing και την προώθησή του. Να σου πω ότι, σύμφωνα με τις πωλήσεις, ο Χάρι Πότερ είναι το καλύτερο βιβλίο όλων των εποχών... Κάτι ήξεραν αυτοί που το αγόρασαν... Έτσι δεν είναι; Αν όχι, τότε αυτό που γράφεις για τις πωλήσεις, δεν ισχύει. Σου έγραψα γιατί πουλάει το Android: γιατί βολεύει κάποιους και δεν εννοώ τους χρήστες του... Επίσης η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις σε κινητά είναι η Apple. Άρα, σύμφωνα με τη λογική σου, είναι τα καλύτερα κινητά... Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τη διαφορά μεταξύ ποιότητας-αξίας ενός προϊόντος και πωλήσεων ενός προϊόντος...

Στο ξαναέγραψα: οι ανάγκες οι δικές σου είναι διαφορετικές από τις ανάγκες των άλλων. Σε κάποιον μπορεί να του αρέσει να αλλάζει ROMS, να εγκαθιστά 1000 άχρηστες εφαρμογές (μετά τις πρώτες 30 να αρχίζουν τα κολλήματα...) και γενικά να είναι σκλάβος του κινητού του, αφού για να κάνει κάτι πρέπει να φτιάξει ένα σωρό παραμέτρους, να εγκαταστήσει antivirus και να εγκαθιστά τις εφαρμογές με το σταγονόμετρο για να μην κολλάει το κινητό. Σε άλλον μπορεί να του αρέσει να έχει ένα κινητό να κάνει τη δουλειά του εύκολα και γρήγορα, χωρίς κολλήματα και να εγκαθιστά μόνο τις εφαρμογές που του χρειάζονται. Στη δεύτερη κατηγορία απευθύνονται τα windows phone και στη πρώτη το android. Συνήθως, όταν κάποιος μεγαλώνει και σοβαρεύεται σκέφτεται πως θα κάνει τη δουλειά του και δεν έχει χρόνο για να παίζει με ένα σωρό ρυθμίσεις και ROMS. Στο Galaxy S3 LTE, που είχα, περίμενα 5-6 δεύτερα για να ανοίξει η λίστα κλήσεων (απαράδεκτο!...) και μόλις του εγκατέστησα 70 εφαρμογές η μπαταρία τελείωνε σε μισή μέρα... Το είχα αγοράσει 435€ και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου! Τί να τις κάνω τις 1019318239 εφαρμογές αν δε μπορώ να εγκαταστήσω πάνω από 50 ταυτόχρονα; Στο lumia 435 των 60-70 ευρώ έχω δει εγκατεστημένες 70+ εφαρμογές και το κινητό να πάει όπως την πρώτη μέρα. Σε πόσα Android των 70€ μπορείς να το κάνεις αυτό; Σε κανένα.

Ο κάθένας κάνει τις επιλογές του και κουμάντο στην τσέπη του. Αν σου αρέσει το Android, πάρε Android. Εδώ είναι χώρος για να λύνονται απορίες κατόχων ή υποψηφιων αγοραστών του προϊόντος. Άφησε να γράψουν αυτοί κι εσύ πήγαινε να βοηθήσεις λύνοντας τις απορίες που αφορούν το δικό σου κινητό android, που το ξέρεις καλά. Δεν το γράφω ειρωνικά και δεν έχω διάθεση για λογομαχία. :-)

Είδες ποτέ σχόλιό μου σε Android κινητό; Μπαίνω για να βοηθήσω αυτούς που δε ξέρουν από windows phone και όχι να κράξω τα άλλα κινητά και να χάσω την ώρα μου.

Όνομα χρήστη