What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
mikele123

Πολυ σωστος ο jophiel!!Αντικειμενικος κ ειπε τα πραγματα ακριβως οπως εχουν,εγω προσωπικα συμφωνω απολυτα με αυτα π ειπες,ο καθενας βεβαια εχει τις αποψεις του..Roms,root,hard reset,lag,αναβαθμισεις με ρισκο για το αν θα τσουλισει καλυτερα απο την προηγουμενη=Android.Αυτο με τις πωλησεις κ εμενα δεν μου λεει κατι,ωραιο το παραδειγμα σ με το βιβλιο,εγω επισης εχω να πω για μια αυτοκινητοβιομηχανια(ονοματα δεν λεμε) η οποια εχει απιστευτο marketing κ πουλαει σαν τρελη αλλα καθε τοσο πανε στην αντιπροσωπια για αλλαγη κινητηρα αλλα συνεχιζουν κ αγοραζουν.Στα του κινητου,πως σου φανηκαν οι νεες ναυαρχιδες της microsoft;;Περιμενες κατι καλυτερο ;;

Username

1 Reply

jophiel

Περίμενα καλύτερο επεξεργαστή στο 950. Ο SD 800, που έχει το 930 δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον SD 808 του 950. Συνολικά είναι πολύ καλά και το continium είναι πολύ καλή πατέντα. Το υλικό κατασκευής διορθώνεται, απ' ότι διαβάζω θα κυκλοφορήσουν καπάκια μπαταρίας με μέταλλο ή δέρμα. Μια τιμή γύρω στα 400€ θα τα έκανε άριστες αγορές... Είναι καινούρια μοντέλα, όμως, οπότε όταν "παλιώσουν" λίγο και πέσουν οι τιμές τους θα αποτελούν πολύ καλύτερες αγορές. Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να συγκρίνει μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά με τον ανταγωνισμό είναι λάθος. Η εμπειρία χρήσης των windows phones παραμένει κορυφαία ακόμα και με πολύ χαμηλό hardware και οι αναβαθμίσεις λογισμικού δικαιολογούν τη διαφορά τιμής. Το android είναι δωρεάν από τη Google και οι κατασκευαστές δε ξοδεύουν ούτε τον ελάχιστο χρόνο για να το δώσουν στις συσκευές τους. Στη MS το δημιουργούν οι ίδιοι (με όλο το κόστος που συνεπάγεται αυτό) και στο δίνουν ακόμα και μετά από 3 χρόνια στη συσκευή. Για παράδειγμα το Lumia 920 κυκλοφόρησε το 2012 και θα πάρει τα windows 10 το 2015-16. Αυτό δίνει αξία στο κινητό και όχι το hardware.

2 Comments

tasos95

Κατά τη γνώμη μου η επιλογή επεξεργαστή ήταν σωστή, ώστε να αποφύγουν τα προβλήματα υπερθέμανσης (όσοι ήταν κάτοχη Lumia 920, 930 ΣΕ ΟΡΙΣΜΈΝΕΣ ΌΧΙ σε όλες, περιπτώσεις καταλαβαίνουν τι λέω)...τώρα στο 950XL με το liquid-cooling σύστημά δε γνωρίζω λεπτομέριες. Επίσης τα καπάκια με το δέρμα είναι φανταστικά, και θα συμφωνήσω σε αυτό, τώρα όσο αναφορά τη τιμή, ξέρεις πολύ καλά ότι στο skroutz οι τιμές είναι υψηλές στην αρχή. Αργότερα όμως πέφτουν, ειδικά στα WP που πέφτουν κάπως γρηγορότερα. Για τη εμπειρία χρήσης τώρα, θεωρώ ότι είναι κορυφαία, είδικότερα σε low/mid-end συσκευές σε σύγκριση με τα Android της ίδιας κατηγορίς (και τίμής, btw εξαιρούνται τα Nexus και Moto). Αφού έθηξες το θέμα με τις αναβαθμίσεις στο Android, να σου πω ότι δεν φταίνε μόνο οι κατασκευαστές (όπου έχουν πάρα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης) αλλά και η ίδια η Google, καθώς κάποιες φορές, εξαιρεί ορισμένα μοντέλα από τις αναβαθμίσεις. Σε γενικές γραμμές τώρα, αν η τιμή του 950 ήταν χαμηλή, θα το είχα αγοράσει ήδη.

jophiel

Συμφωνώ. Κάπου διάβασα ότι τελικά δεν έβαλαν αυτό το σύστημα ψύξης, αλλά μια μεγάλη ψύκτρα (για τα δεδομένα των κινητών πάντα), που κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό για την υπερθέρμανση επέκτεινέ το σε όσες συκευές έχουν τον SD 810, κυρίως από Android μεριά...

Username