За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
dimana

Μπορεί κάποιος να κάνει μία εκτίμηση για το πως θα διαμορφωθεί η τιμή της συσκευής ( Lumia 950 single sim dual sim) μέχρι τέλος του χρόνου; Εγώ εκτιμώ ότι θα πιάσει κατώτατο τα 250 ευρώ.

Потребителско име

3 Отговора

4 Коментара

dimana

Τα 250 τα 'χει άνετα, πιστεύω κατά τον Νοέμβριο... οπότε ετοιμάσου για κινητό. Σε μια τέτοια τιμή θα είναι value for money και θα έχεις και κινητό για μια τριετία χαλαρά. Εγώ να φανταστείς έχω ακόμα το lumia 920 και δουλεύει μία χαρά. Σημειωτέον, το 920 το είχα αγοράσει 250 από birdphone τον Νοέμβριο του 13.

ΓΙΩΡΓΟΣ

κάπως έτσι το φαντάζομαι κι εγώ, και είναι σίγουρο ότι θα το κτυπήσω κυρίως για την κάμερα, γιατί με τα υπόλοιπα βολεύομαι μια χαρά με το 730 που έχω. εννοείτε πως δε με χαλάνε και τα υπόλοιπα π.χ. το 4G η οθόνη η μνήμη κ.α.
μόνο μη γίνει κάτι και δε μπορώ να το πάρω όταν είναι στα χαμηλότερα του, γιατί και το 730 που έχω έπεσε μέχρι τα 90 ευρώ περίπου και τώρα πήγε πάλι στα 120.

skroutzerty

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά με τις εκπτώσεις αυτής της περιόδου, έχει φτάσει τα 259€ το μονόκαρτο ως συσκευή μόνο, όχι σε κατάστημα που είναι στο Skroutz αλλά σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κόκκινου χρώματος που αρχίζει από V (για να μην κάνουμε και διαφήμιση...). Σε κάθε περίπτωση αν το αγοράσεις από οπουδήποτε γράψε κριτική. Εγώ θα περιμένω ακόμη λίγο καιρό αν και τελευταία "ψάχνομαι" μάλλον για το 650. Ίδωμεν.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. παρακολουθώ το θέμα ζεστά, αν και τελευταία μου μπήκαν και κάποιες ιδέες για android.
Εντύπωση μου κάνει πάντως η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Παλιότερα σε ανώτερες βέβαια τιμές είδα το δίκαρτο ακόμη και σε χαμηλότερη τιμή από το μονόκαρτο 950
Όπως και να έχει πάντως θέλω αυστηρά δίκαρτο.

Потребителско име
Anonymous_4

Γυρω στα 270-280 πιστευω οτι θα ειναι τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο.
Τωρα να πεσει κι αλλο δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξες.

Потребителско име
jophiel

Αν κρίνω από την πορεία των προκάτοχών του, το βλέπω γύρω στα 300€. Μετά θα εξαφανιστεί και θε δώσει τη θέση του στην επόμενη ναυαρχίδα. Κανένας δεν μπορεί να είναι σσίγουρος, βέβαια, γιατί οι παράμετροι είναι πολλοί...

4 Коментара

skroutzerty

jophiel καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σου, την οποία υπολογίζω σοβαρά, σε μια σειρά από απορίες μου:
- Το Nokia Lumia 730 γιατί δεν έχει πάρει ακόμη τα Windows 10 στην Ελλάδα; Είναι θέμα παρόχου ή συμβαίνει κάτι άλλο; Έχω Cosmote αλλά από ό,τι έχω διαβάσει ούτε σε άλλους παρόχους έχει δεχτεί την επίσημη αναβάθμιση. Ξέρεις με ποια διαδικασία περίπου δίνονται οι αναβαθμίσεις από τη 'μαμά' Microsoft σε διάφορες χώρες;
- Το Lumia 550 γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει σε δίκαρτο; Δεν είναι λογικό υπό την έννοια ότι η Microsoft κυκλοφορεί όλα της σχεδόν τα μοντέλα
εκτός από μονόκαρτα και δίκαρτα από το πιο φθηνό ως το πιο ακριβό, δηλαδή πως γίνεται να βγαίνουν τα 650 και 950, 950XL και δίκαρτα και το εισαγωγικό στα Windows 10, 550, όχι;
- Έχω και το Lumia 532 dual, το οποίο έχει αναβαθμιστεί κανονικά σε Windows 10. Η τελευταία έκδοση που έχι είναι η 10,0,10586,218 ενώ έχει κυκλοφορήσει από ό,τι ξέρω και έχω δει η 10,0,10586,318. Η τελευταία (,318) γιατί δε δίνεται σε όλα τα Lumia με Windows 10; Η ,318 έχει βγει μόνο για τα 550, 650, 950, 950XL που 'φοράνε' από την αρχή τα Windows 10; Το δικό σου Lumia 930 έχει δεχτεί την ,318; Πάντως σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών που έχω δει, όλα τα 550, 650, 950, 950XL έχουν την ,318.
- Κάτι τελευταίο, το Lumia 950 dual πως γίνεται να έχει πιο χαμηλή τιμή από το μονόκαρτο σε πολλές περιπτώσεις; Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης ή ενδεχόμενα κάποια καταστήματα ξεστοκάρουν κομμάτια που τους έχουν 'ξεμείνει'; Πάντως με την πτώση της τιμής του είναι πολύ δελεαστικό για αγορά συγκρινόμενο με ναυαρχίδες άλλων εταιρειών και άλλων λειτουργικών συστημάτων βέβαια. Αξίζει τώρα η αγορά του νομίζεις ή καλό είναινα περιμένει κάποιος λίγο διάστημα ακόμη να πέσει γύρω στα +-300 ευρώ αλλά και να βγει η μεγάλη αναβάθμιση με αφορμή τον ένα χρόνο κυκλοφορίας των Windows 10;
Ευχαριστώ και με συγχωρείς αν σε κούρασα.

jophiel

Καλησπέρα @skroutzerty

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αρμόδιος να απαντάω σε θέματα που αφορούν τη MS κι ούτε παντογνώστης, ωστε να ξέρω την παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια. Ξεκαθαρίζοντας αυτό, θα γράψω τη γνώμη μου, όπως πάντα, όμως τίποτα δεν είναι δεσμευτικό και είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση.

-Τα windows 10 τα έχει πάρει εδώ και πολλούς μήνες. Αν εννοείς την τελική έκδοση, τότε νομίζω ότι την έχει πάρει ή θα την πάρει άμεσα. Στο επίσημο site της MS γράφει ξεκάθαρα ότι είναι στις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Windows 10. Ορίστε και παραπομπή:
https://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-mobile-upgrade
Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο, μέσα στη παραπάνω σελίδα, γράφει και το 730.
-Αυτό δε θα μπορούσα να το ξέρω. Εϊναι απόφαση της εταιρείας και έγινε με κριτήρια που δε γνωρίζω. Ίσως θεώρησαν ότι θα έπερεπε να αφήσουν ένα κενό μεταξυ του 532 και 640. Εξάλλου στην χαμηλή κατηγορία τα μοντέλα είναι παρα πολλά για μια μόνο εταιρεία.
-Οι αναβαθμίσεις δεν δίνονται ταυτόχρονα, γιατί το κάθε κινητό έχει το δικό του επεξεργαστή και γενικότερα το δικό του Hardware, με τα δικά του προβλήματα. Σημασία έχει ότι θα πάρει την αναβάθμιση. Να θυμίσω ότι σε αυτή την τιμή κανένας κατασκευαστής, οποιουδήποτε μοντέλου κινητού, δε δίνει ούτε μία αναβάθμιση. Η MS έδωσε μία και θα δώσει κι άλλες. Μην είμαστε και αχάριστοι...
-Η τιμή ενός προϊόντος δεν έχει να κάνει με την αξία, αλλά με τη ζήτηση. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν ο κόσμος ζητάει πιο πολύ το δίκαρτο, τότε είναι ακριβότερο, αλλιώς είναι πιο ακριβό το μονόκαρτο κτλ. Για μένα αξίζει από τότε που πήγε κάτω από τα 400€, αλλά το κατά πόσο αξίζει ή όχι ένα προϊόν είναι καθαρά υποκειμενικό.
Να 'σαι καλά. Δε με κούρασες.

Потребителско име