Ξέρει κανεις γιατί στην εφαρμογή shazam δεν σταματάει ποτέ να ηχογραφεί το τραγούδι για να δείξει ποιο ειναι και στο τέλος απλα δεν έχεις βρει τίποτα ενώ το τραγούδι έχει τελειώσει??
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Ξέρει κανεις γιατί στην εφαρμογή shazam δεν σταματάει ποτέ να ηχογραφεί το τραγούδι για να δείξει ποιο ειναι και στο τέλος απλα δεν έχεις βρει τίποτα ενώ το τραγούδι έχει τελειώσει??
1 Отговор
ισχύει οτι δεν δουλεύει κάτι πρέπει να έγινε με το anniversary εικάζω ή με κάποιο update. (σε wp8.1 δουλεύει ταχύτατα τώρα που μιλάμε) Θα το φτιάξουν αλλά μπορείς να βολευτείς με την Cortana προς το παρόν πάνω δεξιά έχει για να κάνεις ID μουσική. Παρόλου που ζορίζεται δείχνει να δουλεύει. Δοκιμασα τουλ. 15 τραγούδια τα βρήκε όλα εκτός απο ένα συναυλίας. Νομίζω οτι πρέπει να έχει δίσκο για να στο βρει. shazam δεν είναι αλλα την δουλεία της την κάνει.
2 Коментара
Ωχ. Θα σε ξανά δυσκολέψω αλλα γίνεται να κατεβάσω κορτανα στην Ελλάδα? Είχα προσπαθήσει και δεν μπορούσα..
όχι δεν νομίζω ακόμα για Ελλάδα και θα περάσει καιρός μάλλον. Αν θυμάμαι καλά αλλάζεις απλά το region πχ. σε united states που υποστηρίζεται και την απο κάτω επιλογή μπορείς να την αφήσεις να συμπίπτει με την γλώσσα του κινητού. Είναι στις ρυθμίσεις γλώσσας-ώρας κτλ. Δοκίμασε το, λογικά μόνο αυτό χρειάζεται. Εγώ το είχα βάλει απο την αρχή μιας και συνηθίζω τέτοια settings οπότε δεν είχα πρόβλημα και λειτουργούσε απο την αρχή