αυτα ειναι τα φτηνα win phone??? παει που παει απατος στην αγορα λογω store και λογισμικου τωρα και λογω τιμης αχαχαχ!!!!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
αυτα ειναι τα φτηνα win phone??? παει που παει απατος στην αγορα λογω store και λογισμικου τωρα και λογω τιμης αχαχαχ!!!!
1 Απάντηση
Αν βρεις φθηνότερο κινητό που να του συνδέεις οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι και να γίνεται κανονικός υπολογιστής να το αγοράσεις. Σε αυτό το κινητό γίνεται. Windows continium το λένε. Αν θέλεις να το ψάξεις στο internet.
Επίσης η τιμή του, όπως και κάθε καινούριου μοντέλου, είναι υψηλή. Σε λίγο καιρό θα πέσει. Ποιος ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο κινητό θα είναι φθηνό και δεν το τήρησε; Τέλος, δε σε υποχρέωσε κανένας να το αγοράσεις...
2 Σχόλια
Φιλέ εγώ ξέρω οτι είναι 3 λογισμικό στην αγορά οτι τα κινέζικα με το 1/3 της τιμής πάνε τρένο οτι υποφέρει στο Στόρε και γενικά δεν είναι τόσο εβελικτο όσο το ανδροιντ ας μην ξεχνάμε οτι και η τιμή του επαιξε κάποιο ρολο στης πωλησεις τώρα αν πιστεύεις οτι θα κερδίσει έτσι έδαφος (με 500+ ευρω)δικαίωμα σου φυσικά δεν μου είπε κανεις να το αγοράσω όμως δεν θα μπω σε αντιπαραθέσει με κανέναν και απλα εκφράζω την γνώμη μου. το οτι είναι τοσα χρόνια στην αγορά και δεν έχει καταφέρει να πησει το κρασαρολαγκαροανδροιντ (εκει πατανε οσοι εχουν win phone)κοινο οπως λένε πολλοι κατι λεει όσο και αν εθελοτυφλουμε!!!
Το store του έχει 500.000 εφαρμογές. Δε θυμάμαι να έγραφαν ότι υπήρχε πρόβλημα στο store όταν είχε τόσες το android. Αν είχες στην κατοχή σου θα έβλεπες ότι έχει πολλές και δεν του λείπουν. Συνήθως, όσοι γράφουν ότι τα windows δεν έχουν εφαρμογές, δεν έχουν αγοράσει ποτέ windows phone. Πολλοί καινούριοι χρήστες μου γράφουν ότι δε βρίσκουν εφαρμογές για κάτι και του τις βρίσκω, γιατί το σωστό είναι ότι δεν έψαξαν να βρουν εφαρμογές κι όχι ότι δεν υπάρχουν.
Το συγκεκριμένο έχει μια παγκόσμια πατέντα (windows continium) και είναι καινούριο. Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης, αλλά για να γράφεις κάτι σωστό πρέπει να έχεις και άποψη. Όταν (και αν) αγοράσεις windows phone, τότε να έρθεις να γράψεις. Εδώ δεν είναι forum. Ο χώρος αυτός υπάρχει για να λύνονται απορίες υποψηφίων αγοραστών του προΪόντος (εσύ δεν είσαι) ή απορίες σχετικά με τη λειτουργία του κινητού. Δεν το γράφω για να λογομαχήσουμε, αλλά έτσι είναι.