jophiel το στορε εχει θεμα τοσο στο οτι αργει να εχει ακομη και της ποιο βασικες εφαρμογες-παιχνιδια( se sxesh me ta alla 2 logismika) οσο και στο περιβαλον στις εφαρμογες (βλεπε face τουιτερ και την εφαρμογη τον εταιριων κινιτης τηλεφωνιας πολυ κραξιμο στα σχολια )το κιν πουλισε λογω οτι δεν κρασαρει αλλα και για το ποσο φτηνα ειναι. εχω περασει στο λαπτοπμου τα win 10μπαινω στορε και βλεπω πανω κατω τι παιζει τωρα κατε με το μελλον ειναι κινα (βλεπε xiaomi)και οποιος νομιζει οτι τιμολογιακα θα υπαρχει αυτο το μπαχαλο να νομιζει οτι τα κιν θα πανε 1000+πλανατε ικτρα τελος συμφωνω μαζι σου με αυτο το τελευταιο σχολιο γιατι δεν ειναι forum οπως ειπες !!!!!
2 Σχόλια
καθησα και διαβασα τι λετε..καθεστε και μαλωνεται γιατι τα android εχουν 1.000.000.000 εφαρμογες ενω τα windows εχουν 1000, τι σου προσφερει ενα android; που για να μην κολαει θελει 10gb μνημη και 10πυρηνο επεξεργαστη.λοιπον τα windows phone ειναι για ανθρωπους που θελουν ενα τηλεφωνο να κανουν την δουλεια τους και οχι για παιχνιδομηχανη που να εισαι ολη μερα στο store και να κατεβαζεις εφαρμογες...εχω το 920 2 χρονια και δεν ξερω τι θα πει φορματ ησυχασε το κεφαλι μου,δεν ξανα παιρνω android αγανακτησα τοσα χρονια με το λογισμικο τους,που πας να κλεισεισ μια εφαρμογη και εκεινο την ξανα ανοιγει γιατι;;ασε που οταν την κανεις εγκατασταση μονο που δεν σου ζηταει Ε9,ακου εκει προσβαση στις φωτογραφιες στις κλησεις στα μηνυματα στο τηλεφωνικο καταλογο στο gps,τι ειναι αυτα;;; εδω το πιο απλο τηλεφωνο με windows δεν κολαει για πανε παρε ενα adnroid με 512 μνημη και μετρα σε ποσες ωρες θα φαει το πρωτο κολημα
Συμφωνώ απόλυτα. Κάποιοι θέλουμε ένα κινητό να κάνει τη δουλειά του γρήγορα και με ασφάλεια και δεν είμαστε διατεθειμένοι να δίνουμε όλα τα προσωπικά μας αρχεία προκειμένου να το κάνουμε. Με τον @varmatolou338 δε τσακώθηκα. Μου έγραψε τη γνώμη του και του έγραψα τη δική μου. Αυτοί που έρχονται και γράφουν κατά των windows phones συνήθως δεν έχουν χειριστεί ποτέ τους windows phones πάνω από 10 λεπτά. Για να έχεις άποψη για ένα λειτουργικό θα πρέπει να συμβιώσεις μαζί του για καιρό και να ψαχτείς στον τρόπο που δουλεύει και στις εφαρμογές για να δεις πως μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου κι όχι να περιμένεις πως θα δουλεύει όπως το προηγούμενο λειτουργικό σου.