За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Manos_Gramm

Εχω παραγγείλει το ps4 f chassis 500 με δώρο 3 παιχνίδια. Ηθελα να ρωτήσω το f μετο d chassis ποιες ειναι οι διαφορές τους. Τι βρήκα 299ευρω αξίζει? Αυτό τωρα ειναι το slim η το κανονικο? Αν θέλετε πείτε μου διαφορές.

Потребителско име

1 Отговор

STLiner_87

Δυστυχώς απο αυτά που ρωτάς είσαι λίγο πίσω στο τι παιζει. Aπό που να αρχισω τωρα...;
Μηπως μας τρολάρεις; ; ;
Οχι, μην το αγοράσεις...το C-chassis ειναι παλιό μοντέλο. Οχι οτι δεν θα κανεις δουλειά, αλλα υπάρχουν πιο τελευταίες εκδόσεις πιο οικονομικές και συμφέρουσες! Επισης αυτο δεν ειναι slim.
D chassis ειναι η τελευταία slim εκδοση που βγηκε με 500gb μνημη.
F chassis ειναι η τελευταία slim εκδοση που βγηκε με 1000gb (1TB) μνήμη.

Για ένα 60άρι θα τραβάς τα μαλλιά σου...τα 500gb ειναι λίγα.
Δωσε το να εχεις το κεφάλι σου ησυχο, συν οτι τα 3 αυτά παιχνίδια που έχει το πακέτο είναι κορυφαία!!!

Καλή επιλογή ότι κι αν επιλέξεις! Ακομα κι αν δεν σε πρόλαβα και πήρες το c-chassis, μια χαρά θα κανεις τη δουλειά σου ειδικά αν δεν έχεις θέμα με το slim.
Το μονο κακό για μένα είναι η χωρητικότητα...που αν ομως θες, τη λύνεις με την αγορά εξωτερικού σκληρού δίσκου τον οποίο θα έχεις για χρήση ps4 μόνο.

1 Коментар

Manos_Gramm

Σε ευχαριστώ για την γνώση σου.. Τελικά τοβοηρα καί είναι ι το slim.. 500 γιγα... Το πήρα βασικά για τα παιδιά μου. Ελπίζω να μας ειναι οκ.

Потребителско име