Καλησπερα. Εχω την μητρικη B550m ds3h και σημερα εκανα build το pc και για καποιο λογο ενω εχω βαλει και της δυο της ραμ ενω θα επρεπε να δειχνει 16 gb ram δειχνει οτι εχει μονο 8... Ενω της εχω βαλει σωστα
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Καλησπερα. Εχω την μητρικη B550m ds3h και σημερα εκανα build το pc και για καποιο λογο ενω εχω βαλει και της δυο της ραμ ενω θα επρεπε να δειχνει 16 gb ram δειχνει οτι εχει μονο 8... Ενω της εχω βαλει σωστα
2 Antworten
Κάνε διάφορες δοκιμές με τις RAM όπως να τις αλλάξεις θέση και επίσης τοποθέτησε την μια απο την δύο να δεις αν ο υπολογιστής ανοίγει και στην συνέχεια την αλλη για να εντοπίσεις αν έχεις κάποια ελαττωματική. Αν έχεις την δυνατότητα τοποθέτησε τις και σε έναν δεύτερο υπολογιστή να δεις αν παρουσιάζει και εκεί πρόβλημα.
Edit: Επίσης, κάνε και BIOS Update πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε εάν δεν είναιήδη στην τελευταία έκδοση η μητρική.
2 Kommentare
Δοκιμασα και της δυο ξεχωριστα στην μια ανοίγει κανονικα δλδ δειχνει οθονη και στην αλλην δεν δειχνει οθονη. Θα κανω και bios update αλλα παλι θα γινεται το ιδιο εφόσον ειναι χαλασμενη η ραμ.