Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
nunicobani

θυμάμαι πιτσιρικάς στο ps1 να παίζω resi 1-2-3 τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου μαζί με τα Silent Hill τα οποία ήταν και αυτά εξίσου δυνατά. Θυμάμαι με έναν φίλο 11 η ώρα το βράδυ να παίρνουμε τηλ. τον καθηγητή μαθηματικών από το φροντιστήριο ( τρελός τυπάς ) για να τον ρωτήσουμε για μια μαθηματική εξίσωση που έπρεπε να λύσουμε σε έναν γρίφο. Τότε δεν υπήρχε youtube ούτε μπαίνω google και κατεβάζω walkthrough. έπρεπε μόνος να βγάλεις τα κάστανα από την φωτιά. Μιλάμε για το υπέρτατο κάψιμο μέρα νύχτα ατελείωτου gaming. Δυστυχώς πλέον δεν κυκλοφορούν τέτοιου είδους παιχνίδια τώρα πάρε ένα open world και τρέχα πέρα δώθε να κάνεις αποστολές. Τέτοια ατμόσφαιρα τέτοια ποιότητα δεν την έχω ξαναζήσει σε κανένα game. δεν είναι μόνο τα γραφικά σε ένα παιχνίδι που παίζουν ρόλο. Το ζουμί όλο είναι η πρωτοπορία και το σενάριο που σε κρατάει μέχρι το τέλος στην τσίτα. Παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια θέλω και πάλι σαν τρελός να το ξαναπιάσω στα χέρια μου. Αξίζει να το έχουν όλοι στην συλλογή τους μικροί και μεγάλοι. Οι μεγάλοι να ξαναθυμηθούν τα νιάτα τους και οι μικροί να πάρουν κάποια δωρεάν μαθήματα για το τι σημαίνει πραγματικό gaming

Benutzername