@mikele123 δεν με βοηθησες αρκετα με την απαντηση σου,θελεις να βοηθησεις ή οχι,αν οχι δεν θελω να πεταξω 335 ευρω για να μου χαλασει 6 μηνες αργοτερα,ευχαριστω
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
@mikele123 δεν με βοηθησες αρκετα με την απαντηση σου,θελεις να βοηθησεις ή οχι,αν οχι δεν θελω να πεταξω 335 ευρω για να μου χαλασει 6 μηνες αργοτερα,ευχαριστω
1 Răspuns
Φιλε μου,εσυ ο ιδιος γνωριζεις για τα προβληματα αυτου του τηλεφωνου,τι αλλο θες να σου πω για να βοηθήσω;; Λες οτι δεν θες να πεταξεις τα χρηματα σου αλλα ρωτας γνωμες για ενα κινητο που ξερεις οτι εχει βγαλει προβληματα.Αν δεν βλεπεις που ειναι το οξύμωρο της υποθεσης τοτε παω πασο και παραδεχομαι οτι δεν σε βοηθησα αρκετα οπως λες ;)
3 Comentarii
ναι υπαρχει οξυμωρο σχημα γιατι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικαα και μειωμενη τιμη,ετσι δημιουργειται προκληση και πολυς κοσμος αν και διαβαζε τελικα πηρε το ρισκο,ομως το προηγουμενο σχολιο σου ειχε λιγη ''ειρωνια'' και ασαφεια ως προς το τι εννοουσες,τελοςπαντων θα ηθελα να εομαι σε αυτους που δεν θα παθει τιποτα οπως και ολοι αν και δεν νομιζω να το ρισκαρω τελικα,ευχαριστω παντως και καλη καρδια απο εμενα :)
Ασάφεια δεν ειχε,ηταν ξεκαθαρο που το παω.Αν ένιωσες οτι σε ειρωνεύτηκα,ζητω συγγνώμη :)
Η σημερινή του τιμη,δεν θεωρώ οτι αμβλύνει την κατασταση,αλλωστε μιλαμε για κινητο του 2015 που κουβαλάει προβληματα,αρα δεν βλεπω καμια συμφέρουσα τιμη.Ενα πολυ καλο και τιμιο κινητακι σε αυτα τα χρηματα ειναι το honor 8.Βεβαια δεν ξερω τι ψαχνεις απο ενα κινητο,απλα ειπα να το προτείνω !!
ακομα κατοχος windows phone..λοιπον ψαχνω ..skin ui sony-lg-samsung (οχι με αυτην την σειρα) οχι stock android,θελω την δουλεια της καθε εταιρειας περα απο το optimisation,για αυτο απερριψα την nokia,περα απο το brand label ,μεσα στο interface δεν καταλαβα πουθενα οτι ειναι nokia,καλη φωτογραφικη,ενοποιηση καρτας μνημης με εσ.χωρου και αποθηκευση εφαρμογων-παιχνιδιων εστω και με τον τροπο της sony,οχι κινεζικο-η huawei ισως αποτελεσει εξαιρεση,καλη ποιοτητα κλησης,καλη ποιοτητα κατασκευης,γρηγορο να σηκωσει οτι εφαρμογη και παιχνιδι μπορει να του βαλω,οι διαθεσεις μου αλλαζουν απο καιρο σε καιρο μπορει να μην το πιανω στα χερια μου,ή να κατεβασω 5 παιχνιδια σε μια μερα,να κρατησει,θα κανω ενα δωρο στον εαυτο μου αυτην την περιοδο και θελω να αξιζει,οχι κατι μετριο,οικονομικη λυση ναι,ποιοτικη ομως δεν θα το αλλαξω του χρονου,να μου κανει το κλικ...τελικα θα σου πω ποια την περιοδο που ψαχνω μου κεντρισαν το ενδιαφερον (και μπορω να τα αγορασω ετσι?)
sony xa ultra
sony xa1 sony x compact samsung j5/j7 2017
samsung a3/a5 2017
lg g4/g5 se/v10
lg q6
htc one a9s
motorola g4
motorola m
alcatel idol 4/5
και στα συν 300 που θα το σκεφτω πολυ
sony xa1 ultra sony xa1 plus
blackberry priv
htc u play/u ultra/10
καποια τα απερριψα γιατι ''κολλησανε'' στα 6,αλλα δεν εχουν καποιους αισθητηρες τωρα που μιλαμε κοιταζω το a5/3-j5/7, lg q6,xa1 συγγνωμη για το μεγαλο ποστ..αν το διαβασεις ολοκληρο..ευχαριστω!! :)
edit να παρει τα 8,τα ειδα στο xz1 και μου αρεσανε πολυ,αυτο ξερω τι σημαινει για παλιοτερες συσκευες αλλα μπροστα σε χαρακτηριστικα κορυφαια τα θυσιαζω