За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Rafaelina

Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ μου... Έπαθε bootloop στις 20.1.2018, μετά από 1,5 χρόνο απαιτητικής χρήσης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Procordia.. Σκέφτομαι να αγοράσω άλλο, αλλά δεν βρίσκω κανένα που να με καλύπτει όπως το V10.
-Κάμερα; Απίστευτη.
-Selfie; Απίστευτη, ειδικά η πανοραμική.
-Μπαταρία; Ντάξει, θα μπορούσε και καλύτερα...

Δεν ξέρω τι να κάνω.. Εάν ξαναπάθει τα ίδια; Το διακινδυνεύεις;

Потребителско име

1 Отговор

tilefonakias

Γιατι να παρεις αλλο σου περισευουν; με την καλη εννοια αφου θα επισκευαστει στην εγγυηση υποθετω ΑΝ το ξαναπαθει τοτε παρε αλλο παντως εγω αν ειχα τα λεφτα ειδικα στη τιμη που ειναι τωρα θα το ξαναπαιρνα ασυζητητι.

3 Коментара

Rafaelina

Δεν περισσεύουν δυστυχώς.. Σκέφτομαι απλά πως θα έχω την φοβία μήπως θα "ξαναπάθει κάτι", ίσως κάποιο bootloop ακόμη. Ναι με καλύπτει η εγγύηση αυτή τη στιγμή.
Απλώς μια ερώτηση..Όταν γίνεται αλλαγή πλακέτας, το κινητό θεωρείται "καινούργιο"?

donkixwths

ρωτησα και για το δικο μ Nexus 5x και ναι εχεις αλλα 2 χρονια εγγυηση στην πλακετα.
Εγω θα σ προτυνα να το πουλησεις γιατι δεν λυνουν το προβλημα απλα αλλαζουν πλακετα... Αρα ειναι σιγουτο πως θα το ξαναπαθεις. Φαντασου να εισαι διακοπες και να μεινει...Αν το ξαναπαθει κανε παραπονα και πες τους να σ αλλαξουν την συσκευη με αλλο μοντελο απο LG. Αυτο γινεται απλα πρεπει να το εχεις παρει απο επισημο καταστημα και οχι σκρουτζομαγαζο.

Потребителско име