За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Stelios_Nikh

Αν εχεις καλη μονοση αφοβα 80τμ, εγω εχω αθλια μονοση και αθλιες μπαλκονοπορτες και κανει δουλεια σε 60τμ, το Σπιτι ειναι 110τμ κλεινω τα δυο δωματια και ζεσταινει τα 60τμ χαλαρα,

Потребителско име

2 Отговора

Nick_Pa9

Καλησπερα σας, Πως μπορω να εχω προσβαση και εγω στο συγκεκριμενο εγχειριδιο χρησης?

1 Коментар

Потребителско име
mantis1985

γειασου φιλε μου. πηρα την σομπα χωρις μανουαλ..εψαξα λιγο..εμαθα καποια..μπορεις να μου πεις πως ρυθμιζω τα kw της σομπας;;και γιατι κ εμενα φτανει μεχρι 21βαθμους και δεν μπορω να την κανω να φτασει. παραπανω;;εχω δει και 25 βαθμους να πιανουν.σε ευχαριστω.

6 Коментара

Stelios_Nikh

Αδερφέ στείλε μου το email σου να σου στείλω το μανουαλ αν δεν το έχεις, όταν λες 21 βαθμούς έννοιες την ένδειξη θερμοκρασίας που πιάνει ο αισθητήρας της σόμπας που βρίσκεται στο πίσω μέρος πιστεύω, είναι ένα καλώδιο που στην άκρη έχει κάτι σαν γυάλινο λαμπάκι, για να κάνεις την σόμπα να βγάζει πιο πολύ ζέστη είναι απλό, πας σε κάθε σκάλα και ρυθμίζεις την ποσότητα του πέλλετ που ρίχνει και τον αέρα που φυσάει στο χώρο καύσης, όσο πιο πολύ πέλλετ του ρυθμίσεις να ρίχνει αναλόγως θα ρυθμίσεις και τον αέρα στο χώρο καύσης και η σόμπα θα σου βγάζει πιο πολύ ζέστη, τώρα πρόσεχε ο αισθητήρας Πόι είναι πίσω να μην ακουμπάει στον τοίχο και δείχνει λανθασμένη θερμοκρασία χώρου, για καλύτερο αποτέλεσμα πάρε ξεχωριστό όργανο για να βλέπεις την θερμοκρασία χώρου, σε περίπτωση που θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορώ να σου εξηγήσω καί από το τηλέφωνο.

mantis1985

το καταλαβα φιλε μου.να σαι καλα.ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι..τα βρηκα ναι..οπως και να χει δεν μπορω να πιασω θερμοκρασιες πχ 25 βαθμους που ακουω απο αλλους..πρωτον και δευτερον..τα ρυθμησα ετσι απλα γεμιζει το τασακι γρηγορα και το πελλετ φτανει στην κολωνα...ρηψης πελλετ..αυξησα και τον χρονο καθαρισμου σε 120δευτερολεπτα και την ωρα ανα 15 λεπτα..για να δω..θα ξαναδοκιμασω..ποσο πρεπει να δινει η μεγιστη θερμοκρασια λες;;εαν εχει 0 να πουμε εξω..αν πιασω 22ειμαι καλα;;και κατι ακομη..οταν κοιμαμαι το εχω στο 3 ενταση ανεμιστηρα..υπαρχει κανενα κολπο να μην στεγνωνουν ματια και στομα;;???? αλλος ειπε να αφηνω ανοικτο παραθυρο????????

mantis1985

1 σκαλα αερα το εχω στο 1.7 2 σκαλα 1.9 3σκαλα 2 4σκαλα 2.3 και 5 στο 2.6 καλα ειναι;;

gitsam

Ποιο μοντέλο σόμπας έχετε ακριβώς; μπορώ να σας βοηθήσω.

mantis1985

καλησπερα..το king modello 98 9kw αεροθερμη..απλα οσες ρυθμισεις εχω κανει δεν μπορω να δω το θερμομετρο να ανεβαινει πανω απο 21 βαθμους.περιεργο.διαβαζω αλλοι πιανουν 25 26 β;θμους και απορω.να πω πως ο χωρος ειναι 50 τετραγωνικα περιπου.απλα την πηρα μεταχειρισμενη και δεν ειχα μανουαλ.

mantis1985

να συμπληρωσω πως στην σκαλα 5 με αρκετη ρηψη πελλετ..γεμιζει και γρηγορα το σταχτοδοχειο..και μπουκωνει απο ακαυτο πελλετ..περιπου σε 5 6 ωρες εχει γεμισει.

Потребителско име