Το δοκίμασα σε γνωστό κατάστημα της αγοράς, αλλά μετά από 1-2 ώρες εξαφανίστηκε. Κ το δοκιμασα επίτηδες σε διαφορετικά σημεία για να έχω καλύτερη γνώμη. Έτσι δεν προχώρησα στην αγορά του. Είναι ενδεικτικό αυτό;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Το δοκίμασα σε γνωστό κατάστημα της αγοράς, αλλά μετά από 1-2 ώρες εξαφανίστηκε. Κ το δοκιμασα επίτηδες σε διαφορετικά σημεία για να έχω καλύτερη γνώμη. Έτσι δεν προχώρησα στην αγορά του. Είναι ενδεικτικό αυτό;
3 Replies
Φιλε πολυ απλα εχει φαει waterdown , ναι μεν παιζει ρολο το δερμα και θεμοκρασια, αλλα οχι οτι απο 2 ωρες θα πας στις 12 με τρελη προβολη. Και εμενα σε 2 ωρες εχει μια απαλη μυρωδια καμια σχεση δλδ με αυτα που λενε, και προς θεου δεν βγαζω το κοσμο τρελο , για να το λενε σιγουρα θα ηταν ετσι.
Εχω το συγκεκριμένο άρωμα και πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου. Μερικά πράγματα που καλό είναι να λάβεις υπόψη :
1. Ειναι άρωμα που δουλεύει καλύτερα με το κρύο. Οπότε αν το δοκίμασες πχ με ζεστη, μη περιμένεις πολλά
2. Εχει σημασία σε τι κατάσταση ειναι το δερμα σου (αυτό έχει να κάνει με όλα τα αρώματα), αν κοινώς δεν είναι σε καλή κατάσταση, πάλι, μη περιμένεις από ένα άρωμα να δουλεύει.
3. Εχει σημασία που το ψεκάζεις (ie. pulse points αλλά επίσης πολλοί κάνουν το γνωστό λάθος να βάζουν πχ στους καρπούς και να τους τρίβουν. Περαστικά...). Δοκίμασε πίσω από τα αυτιά, πίσω από τον αυχένα, 2 φορές σε κάθε σημείο. Λογικά είναι υπερ αρκετό.