Δεν υπάρχει σε κατάστημα της περιοχής μου για να το δοκιμάσω, και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το παραγγείλω στα τυφλά. Mου αρέσουν αρώματα του τύπου stronger with you intensely και sauvage elixir.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Δεν υπάρχει σε κατάστημα της περιοχής μου για να το δοκιμάσω, και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το παραγγείλω στα τυφλά. Mου αρέσουν αρώματα του τύπου stronger with you intensely και sauvage elixir.
2 Απαντήσεις
Sauvage Elexir ειναι οπως ειπε και ο κυριος , αλλο αρωμα καθημερινο, Το Stronger with you absolutely που εχω , ειναι ιδια κατηγορια με το spice bomb, κατα την γνωμη μου το Armani Κλασεις ανωτερο , το Spice bomb ( νεα φουρνια) δεν μου κραταει πανω απο 2 ωρες οταν το Armani ειναι ανετα 8 ωρες και με τεραστια προβολη , επισης ειναι ποιο πολύπλοκο ,ρεαλίστικο και ποιοτικο στην μυτη μου , το Spice bomb ειναι υπερβολικα γλυκο ακομα και απο το absolutely που ειναι απο τα ποιο γλυκα αρωματα .
Έχοντας και το stronger with you absolutely (λίγο πιο έντονο από το Intensely) και το sauvage elixir (το οποίο βέβαια είναι άλλη κατηγορία και δε συγκρίνεται με το armani), εμένα προσωπικά μου ταίριαξε απίστευτα.
Από τα 2 αρώματα που σου αρέσουν περισσότερο κοντά θα έλεγα οτι είναι στο armani (είναι δηλαδή πιο "φρουτώδες" και spicy σαν αρωμα). Αξίζει πιστεύω την δοκιμή.