La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Aris_Streftaris

δεν ειμαι μουσικος . Ψαχνω ακουστικα για να παιζω καποιο game , να ακουω μουσικη , ταινιες -σειρες-video.Είχα τα razer kraken 7.1 v2
και εψαχνα ακουστικα στον τομεα gaming αλλα είπα να περάσω απο εδώ να δώ τι άλλα είδη ακουστικων υπάρχουν και βλεπω πως στα λευτα τους ειναι τα καλυτερα συμφωνα με τις αξιολογησεις . Αξίζει να τα πάρω πιστεύετε για τη χρήση που κάνω?[χωρις καρτα ηχου εκτος αν ξερετε καποια καλη μεχρι 50 }

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

jimcash

Είμαι μουσικός παραγωγός και ψηφίζω Edifier W800BT Plus. Κάτω των 50ευρω. Υπαρχουν και σε διαφορά χρώματα. Οποιος τα πάρει περιμένω εδώ μετά για κέρασμα καφεδάκι η έστω ένα ευχαριστώ...

Nume de utilizator
Kital

Κοίτα, είναι όντως αρκετά καλά, αλλά εάν τα θές μόνο για τέτοιες χρήσεις ίσως να μήν αξίζουν τα 130Ε, γιατί υπάρχουν αρκετα σε χαμηλότερες τιμές που θα σου κάνουν μια χαρά, ακόμα και κάποια με bluetooth έχουνε πολύ καλό ήχο τώρα πια εάν θες wireless για κινητό κλπ. Όσο για την άλλη ερώτηση δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα και χωρίς κάρτα ήχου τα συγκεκριμένα (32ohm) τα 80 και 250 θέλουν καλούτσικη ενίσχυση για να είναι σε top performance, αλλά τα 32 μια χαρά και στο κινητό ακόμα χωρίς τίποτα. Αλλά πάλι, εάν δεν τα θες για επαγγελματικές ή και ερασιτεχνικές εφαρμογές πάνω στην μουσική μπορείς να βρείς αρκετά καλύτερο value σε άλλα ακουστικά.

Nume de utilizator
ΑΘΕ

αν δεν εισαι μουσικος αστα...παντως αν σου απαντησει καποιος καλως, γιατι εκτος απο gaming, τα ιδια ψαχνω κ'εγω.

Nume de utilizator