La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Kostis_Drosos

Παιδιά μου κάηκε η κεντρική πλακέτα και η αντιπροσωπία ζητάει 200+ ευρώ. Γνωρίζετε κανένα κατάστημα με πιο φθηνές πλακέτες; έψαξα εδώ και δεν υπάρχει τίποτα και στο ebay και στο aliexpress επικρατεί ένα χάος χωρίς να είναι σαφές αν η πλακέτα είναι γνήσια και αν είναι καινούρια ή όχι ...

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Poseidonas_D

Καλήμερα Κωστή με τα διακόσια ευρ που σου ζητάνε πήγαινε και αγόρασε άλλο και μένα το ίδιο μου είπαν αλλά πήγα και αγόρασα άλλο μπορεί να σου στηχεισει και λιγότερα από τα διακόσια η βάλε κανένα πενηνταρι και πάρε ένα καλό κινητό

1 Comentariu

Kostis_Drosos

πήρα το Xiaomi Mi 9 τελικά ... καλόμαθα στην ναυαρχίδα και ήθελα πάλι αχαχαχα

Nume de utilizator
Στυλιανός Δαύκος

Στα 2 χρόνια και 3 μήνες μου κάηκε και εμένα... Άστο, δεν συμφέρει καμία επισκευή! Αν μπορείς, πάνε στο s10e και θα έχεις κάνει μια τρομερή αναβάθμιση στο ύφος του s7 και όχι σε παντόφλα όπως τα μεγαλύτερα μοντέλα!

1 Comentariu

Kostis_Drosos

πλέον σε xiaomi με βλέπω τόσο από οικονομική άποψη όσο και από άποψη μάρκας... όσο και να τα αγαπώ αυτά τα κινητά δεν έχω και πολύ θάρρος να πάρω πάλι ίδια μάρκα και να το ρισκάρω να πετάξω τόσα χρήματα για λιγότερο από 3 χρόνια ... γενικά σκόπευα να το κρατήσω μέχρι να βγει το S14 τουλάχιστον αχαχαχα ... αλλά εκεί που πήγαινε με 1000 το κινητό πέθανε...

Nume de utilizator