La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
mariospef

Καλημερα και καλο μηνα. Θελω να αγορασω το JG K10 (16gb) Μπορει να μου πει καποιος που το εχει αγορασει η καποιος που ξερει αν ειναι καλο κινητο?
Ευχαριστω πολυ.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

olg13

Εγώ που το εχω για να χαζεύω FB και τα κλασικά και κάνα παιχνίδι είναι πολύ καλό και οι κάμερες του είναι καλές.το μόνο θέμα που εχω είναι ότι επειδή το χρησιμοποιώ οοολη μέρα με δεδομένα όχι με Wifi η μπαταρια φτάνει ως το απόγευμα..επίσης αν το πάρεις πάρε μαζί και μια θήκη

3 Comentarii

mariospef

ευχαριστω πολυ. Σιγουρα θα παρω θηκη γιατι αυτος ειναι ο λογος που περνω καινoυργιο. εχω ενα xperia t3 και εσπασε η οθονη και με τα λεφτα που ζητανε για να το φτιαξουν παιρνω το lg.

olg13

Η οθόνη ειναι περίεργη και με το που πέσει χωρίς θήκη το πιο πιθανό ειναι ν σπάσει. Έστω μια απλή σιλικόνη

billarasaelaras15

Φιλεεε γτ εχω το ίδιο προβλημα...εμενα ομως η μπαταρια πολλες φορες πεφτει ανα 2 και ανα 3 % αμεσως, ηθελα να ρωτησω αν ειναι προβληματικη η συσκευη μου η αν συμβαινει κ σε αλλες

Nume de utilizator

1 Comentariu

mariospef

Κανονικη χρηση, Λογω δουλειας δεν υπαρχει χρονος για πολυ παιχνιδι με το τηλ. αντε λιγο fb τιποτα αλλο. ευχαριστω πολυ

Nume de utilizator