Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
barbarella23

Καλησπέρα σας, ποιος μπορει να βοηθήσει ανάμεσα σε m5, e5 kai xa ultra ποιο λέτε? με ενδιαφέρει κάμερα ( φώτο και βιντεο) και μπαταρία επίσης σκέφτομαι και για nokia 5 εσεις τι λέτε?

Ευχαριστώ

Benutzername

2 Antworten

John 85

Σε ενδιαφέρει κάποια άλλη συσκευή στα ίδια περίπου χρήματα;

5 Kommentare

barbarella23

ναι αν ειναι στα ίδια λεφτα γιατι όχι (εκτος απο samsung)

John 85

Samsung σε αυτά τα χρήματα δε θα σου πρότεινα... Το m5 πρόκειται για μια αξιόπιστη συσκευή η οποία όμως έχει παλιωσει και δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Το xa ultra πρόκειται για πιο καινούρια συσκευή πολύ μεγάλη που δε θα σε ικανοποιήσει στο θέμα της μπαταρίας... Με λίγα παραπάνω χρήματα πας σε φετινή αξιόπιστη συσκευή που θα σε ικανοποιήσει σε όλους τους τομείς στα συγκεκριμένα χρήματα κι αυτή είναι η Huawei p10 lite 4gb ram! Αν το προσέξεις και βάση τις προδιαγραφές που έχει θα το κρατήσεις αρκετό καιρό!

barbarella23

Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω αν και απο οτι μου εχουν πει τα huawei εχουν μεγάλο δείκτη sar αν το λεω καλα, γιατι είμαι και ψιλο άσχετη με τέτοια θέματα. Απλώς σκέφτομαι να δοκίμασω και σονυ μου έχουν πει καλα λογια γεικά για οποιοδήποτε προιον. Και πάλι ευχαριστώ

John 85

Έχουν υψηλό δείκτη sar αλλά πάντα μέσα στα όρια του επιτρεπτου... Το I phone για παράδειγμα έχει πιο υψηλό! Η sony είναι καταπληκτική εταιρεία στα smartphones παρ'ολο που δε τα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις! Και η δική μου συσκευή sony είναι (z3 compact) και εδώ και 3 χρόνια είμαι υπερευχαριστημενος! Πρέπει όμως με βάση τα χρήματα που μου είπες να είμαι αντικειμενικος και να σου δώσω την καλύτερη δυνατή επιλογή! ;)

barbarella23

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ακόμα δεν εχω καταλήξει κάπου, θα το αφήσω για μετα τις διακοπές.

Benutzername

1 Kommentar

Benutzername