Παιδια καλησπερα ειμαι κατοχος του Μ5 και αντιμετωπιζω το εξης¨μου εμφανιζει παντα οτι (τα δεδομενα της συσκευης ειναι απενεργοποιημενα)Δεδομενου οτι εγω δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε τα δεδομενα (μπαινω συνηθως απο wifi)προσπαθω να καταργησω την συγκεκριμενη επισημανση χωρις ομως αποτελεσμα.Διαγραφω το ποπ που περιεγραψα πιο πανω αλλα μετα απο λιγο εμφανιζεται εκ νεου.Υπαρχει τροπος να παψει να εμφανιζεται?Ευχαριστω.
5 Коментара
Αγαπητε Γιαννη το εκανα τρεις τεσσεσεις φορες αλλα επιμενει.Σ'ευχαριστω ετσι κι αλλοιως για την ανταποκριση!
Δοκίμασε κάτι άλλο... Άνοιξε το καπάκι που μπαίνει η κάρτα μνήμης. Στην άκρη έχει μια μικρή τρυπούλα. Πίεσε με μια οδοντογλυφίδα στην τρυπούλα μέχρι να σβήσει η συσκευή. Αν δε δεις και πάλι αποτέλεσμα τότε κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...
Γιαννη μετα απο επαναφορα εδειξε οτι διορθωθηκε για λιγο αλλα στην συνεχεια επεστρεψε δυναμικα.Δεν πειραζει μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση πως δεν γινεται να απαλλαγω και να το συνηθισω.Οπως και να εχει σ' ευχαριστω πολυ και παλι!
Να σαι καλά φίλε μου αν και τελικά δε κατάφερα να σε βοηθήσω...
Να εισαι καλα και εσυ αγαπητε σ' ευχαριστω.