Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
George_Sardis

Καλημέρα σας! Έχω ένα pc με τα εξής χαρακτηριστικά:
AMD RYZEN 3 3200G ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ
16GB RAM
550W ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ
ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B450M Και θέλω να βάλω 2η οθόνη γιατί δουλεύω Photoshop και Premier μοντάζ βίντεο και επεξεργασία εικόνας. Θέλω να ελαφρυνω λίγο τον επεξεργαστή (αν και δεν έχει θέμα) στα on board γραφικά του. Σηκώνει 2 οθόνες στα 1080p; Δεν με ενδιαφέρει το gaming, γιατί έτσι κι αλλιώς τα παίζει με την ενσωματωμένη.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Mr_Vidicator

Συνιστώ να παρεις τον ryzen 5 σειρας 3000 για να παρεις και την gpu. Γτ αμα εχεις ιδι ενα cpu με g τοτε τι να την κανεις τηνα καρτα. Αμα θες να τον ελαφρύνεις παρε αυτον που εινα υπερδυναμη για τα λεφτά του και μετα παρε και την msi. Αν ειναι θεμα budget τοτε απλα παρο την gpu. Μια χαρα ειναι και Full HD 2 οθονες ισως να σου κατευαζει αρκετα τα frames. Αμα βαλεις ωμος hd "720p" τα fps σου θα ειναι πανω απο 30 σε καθε οθόνη

3 Σχόλια

George_Sardis

Σε τι ανάλυση οθόνης θα παίζω δλδ; 1280x720; Βασικά σκέφτομαι πως θα τραβάει το pc γι αυτό σκέφτομαι για κάρτα και φτηνή. Η 2η οθόνη παίζει να είναι 22-24 ιντζες μιας και δεν παίζουν πολλά λεφτά αυτή την περίοδο και θέλω να μου αποδίδει καλά χρώματα όσο γίνεται (για το Photoshop) αλλιώς θα έπαιρνα μια 32αρα τηλεόραση, όπως έχω, και θα ήταν μια χαρά. Αλλά κι εκεί νομίζω θα υπήρχε θέμα από την άποψη ότι ο επεξεργαστής λογικά θα έπιανε τις τελικές του. Απλά θέλω να βάλω 2η οθόνη χωρίς να σκίσω τον επεξεργαστή....

George_Sardis

Μέχρι να μπορέσω να βάλω κάτι αξιοπρεπές πάνω στο σύστημα. Μια καλή κάρτα γραφικών δλδ, 6-8gb ram και μια ips οθόνη στα 144hz. Αλλά εκεί μιλάμε για 600€ με τιμές προ κορονοιου

Mr_Vidicator

Εγω θα σου πω μονο για αυτην.δεν θα σου πω για αλλη
Η συγκεκριμένη εχει μονο 2gb αλλα μπορει να σηκωσει 4k! Αλλα εφοσον εχει παθητική ψηξη θα την διευκοληνει ο cpu
Κια ο αυτη τον cpu.
Αρα βρες κατι με καλητερη ψηξη και κλαητερη ram
Η αναληση ειναι οκ
Με λιγα λογια 2 οθονες μονο με hd
Oxi full hd

Όνομα χρήστη