Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Stoupas.Spi.

Για να βοηθήσω. Και εγώ λίγο. Δεν έχει καμία διαφορά από το xz πάρα μόνο στην οθόνη που είναι απλά 5.2'' καμία άλλη διαφορά ούτε καν και το λέιζερ τις κάμερας.. Λοιπόν εγώ έχω το performance από το Δεκέμβριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, από ανάλυση και χρώματα οθόνης. Από ήχο και πάλι κομπλέ και τα δύο βγάζουν φοβερό ήχο. Πάει σφαίρα παρόλο το ότι έχει 4 πυρήνες έχει όμως τρομερό επεξεργαστή που ζεστενετε φυσιολογικά. Τα 3 γκιγκα ραμ σε αφινουν ξέγνοιαστο γιατί δεν πρόκειται να κολλήσει ποτέ ούτε να λαγκαρι. Η κάμερα είναι άψογη χωρίς υπερβολές, δεν θα σε αφήσει απογοητευμένο με τπτ μίας και έχει και Manual επιλογές. Η μπαταρία τις πρώτες μέρες έβγαζε άνετα την ημέρα. Μόλις μου ήρθε το nougat όμως δεν ξέρω πως αλά κρατάει παραπάνω μιάμιση μέρα. Το φορτίζω κάθε δεύτερη . Είναι πολύ δυνατό πάντως!!

Benutzername

2 Antworten

GIANNIS_XATZIPARASKEYAS

Το επομενω android οταν βγει θα το παρει η θα μεινει στο νουγκατ??γιατι ειναι και μοντελο 16!!

1 Kommentar

nikem

Μπορεί και να το πάρει. Η Sony δίνει αρκετές αναβάθμισης στις συσκευές της.

Benutzername
nikem

Έχεις πάρει το 7.1.1? Και μην νομίζεις ο 4πυρήνος είναι καλύτερος από 8πυρήνο. Δες ξανά 4πυρήνο βγάζει snapdragon 840! Θα μπει στο Samsung Galaxy s8 mini

Benutzername