Καλησπερα...θελω να παρω το χ perfomance..θελω κριτικες σε ολα και να μου πει καποιος αν εχει καλο σημα το wifi,γιατι εχω το Z2 και μολις φυγω λιγο μακρια απο το wifi χανετε το σημα η σερνεται!!!ευχαριστω και περιμενω...
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπερα...θελω να παρω το χ perfomance..θελω κριτικες σε ολα και να μου πει καποιος αν εχει καλο σημα το wifi,γιατι εχω το Z2 και μολις φυγω λιγο μακρια απο το wifi χανετε το σημα η σερνεται!!!ευχαριστω και περιμενω...
1 Απάντηση
Δεν ξέρω φίλε εγώ και στο z1 δεν είχα πρόβλημα με το WiFi και στο z3 compact.Τώρα με το x performance που έχω ούτε εδώ έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι αν δεν φταίει μόνο το κινητό αλλά και το ρουτερ που δίνει WiFi. Με λίγα λόγια εγώ δεν έχω θέμα στο x performance με το WiFi πιάνει καλά. Πάντως είναι καλή συσκευή είμαι ευχαριστημένος.
2 Σχόλια
Το ρουτερ μου δεν πιστευω να εχει θεμα..30αρα γραμμη εχω..κανενα μιον εχεις δει εσυ??ευχαριστω
Αν εννοείς μείον για την συσκευη; Η μπαταρία είναι λίγο μικρή. Αλλά εμένα μια μέρα μου βγάζει άνετα με WiFi ανοιχτό συνέχεια. Πιστεύω ανάλογα τον κάθε ένα πως το χρησιμοποιεί.