Μην το λες! Γιατί μερικά πιο καινούρια μοντέλα και δεν παίρνουν και συνήθως στα ακριβά κινητά δίνει η Sony. Εξάλλου το Xperia x performance μόνο δύο φορές έχει αλλάξει android. Marshmallows και nugat
Να σου πω την αληθεια το χa1 ποιο πολυ θελω γιατι ειναι του 17 μοντελο...δεν ξερω η αναλυση του που ειναι 720 αν μου φανει ασχημη...δεν ξερω ακομα ειμαι σε διχασμο...
πηρε την 7.1. εκδοση πριν λιγες μερες το x perform .
να ξερεις τετοια μοντελα παντα περνουν τουλαχιστον αλλη 1 αναβαθμηση ( μιλαω μονο για sony )
ενα τιπ αν μπορω να σου δωσω για το x perform , μπορει να ειναι του 16 μοντελο και 4πυρηνο(snapdragon) αλλα σε σχεση με το καινουργιο χα1 που ειναι 8πυρηνο(mediatek) εχει τεραστια διαφορα επιδοσης και ταχυτητας το perform . πιστεψε με δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
3 Коментара
Να σου πω την αληθεια το χa1 ποιο πολυ θελω γιατι ειναι του 17 μοντελο...δεν ξερω η αναλυση του που ειναι 720 αν μου φανει ασχημη...δεν ξερω ακομα ειμαι σε διχασμο...
Δες καταρχήν μπαταρία πολύ μικρή για 5 ίντσες οθόνη.
πηρε την 7.1. εκδοση πριν λιγες μερες το x perform . να ξερεις τετοια μοντελα παντα περνουν τουλαχιστον αλλη 1 αναβαθμηση ( μιλαω μονο για sony ) ενα τιπ αν μπορω να σου δωσω για το x perform , μπορει να ειναι του 16 μοντελο και 4πυρηνο(snapdragon) αλλα σε σχεση με το καινουργιο χα1 που ειναι 8πυρηνο(mediatek) εχει τεραστια διαφορα επιδοσης και ταχυτητας το perform . πιστεψε με δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.