Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vasilisaposto25

Γιατι αυτο κανει 400 ευρω ενω υπαρχει πακετο που το δινει με παιχνιδια 200 ευρω; Ειναι χειροτερο το vr της mega pack προσφοράς;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

hawkwind_opaloka

Η βασικη διαφορα ειναι τα ακουστικα που ειναι ενσωματωμενα στο ΜΚ2 οπως και το μπουτον για τις εντολες ηχου. Στο ΜΚ1 δεν υπαρχουν θηκες στα πλαινα για να μην κρεμονται τα ακουστικα. Υπαρχει διαφορα και στη συνδεσμολογια της κεντρικης μοναδας (η οποια δεν ειναι συρταρωτη στο ΜΚ2) και εχει ενα παραπανω καλωδιο. Κατα τα αλλα το firmware ειναι το ιδιο (φακοι, αναλυσεις, κ.α.). Καπου διαβασα οτι η βασικη διαφορα ειναι στο bypass για την 4Κ tv αλλα δεν το γνωριζω μιας και εχω το MK2 (bundle με καμερα astrobot worlds wipeout skyrim doom). Το ΜΚ2 δεν χρειαζεται να βαλεις βγαλεις καλωδια για να παιξεις κατευθειαν 4Κ τιτλους στην tv (το Μκ1 δεν αφηνει bypass). Προφανως η διαφορα στην τιμη ειναι θεμα μαρκετινγκ και ξεσκαρταρισμα στοκ MK1. Πηρα το δικο μου περυσι το Μαρτιο. Στο πλαι γραφει αν ειναι ΜΚ1 ή ΜΚ2. Πολυ χρησιμο το θεμα των ακουστικων και υποθετω το bypass αν και δεν εχω 4Κ tv (βαλε βγαλε καλωδια). Υπαρχουν ευκαιριες ατομων που πουλανε τα vr τους επειδη δεν αντεχουν τη ζαλαδα ή χαραξαν τους φακους επειτα αλο επαφη με γυαλια μυωπιας. Οι γραμμες στους φακους στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ειναι ορατες σε τοσο μικρη αποσταση απο το ματι.

Όνομα χρήστη
dimitris_christ

Όχι φυσικά τι χειρότερο να είναι; απλά έχει ξεμείνει σε κάτι παλιό αποθήκες με τέτοιες τιμές..

Όνομα χρήστη