Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Black_planet

Το εχω day one φιλε και η απαντηση μου ειναι οχι δεν αξιζει..Δεν προκειται να παιξεις με τις ωρες οπως το ps4 θα το φορας 15 λεπτα θα κουραζεσαι θα κανεις ενα διαλλειμα επειτα αλλα 20 λεπτα και αλλο διαλλειμα κτλ..επειδη αρκετοι ειναι αυτοι που στο 2λεπτο επανω τους ερχεται ναυτια και ζαλαδα και δεν μπορουν καθολου να το παιξουν νοικιασε το πρωτα 2-3 ,ερες να δεις εαν κανει για εσενα και μετα αγορασε το

Όνομα χρήστη
johnvossios

Φίλε μου αξίζει να το πάρεις όταν θα το έχουν προσφορά τα μαγαζιά το bundle mega pack με τα παιχνίδια, αν θυμάμαι καλά στα 230 νομίζω το βγάζανε. Πρώτα από όλα πρέπει όμως να το δοκιμάσεις πρώτα να δεις πως σου φαίνεται, πως τα πας με την ναυτία, και γενικά το παιχνίδι είναι άλλη φάση από αυτήν που ξέρεις. Δηλαδή δεν είσαι χαλαρός στον καναπέ η στην καρέκλα σου με το χηρειστηριο. Τα παιχνίδια θέλουν κίνηση και παίζεις είτε όρθιος είτε καθιστός ανάλογα με το παιχνίδι, γενικά το ζεις το θέμα και κάποιες φορές είναι κουραστικό για ώρα. Εγώ θεωρώ ότι σε αυτή την τιμή το bundle αξίζει. Μετά από εκεί και πέρα έχει πάρα πολλά παιχνίδια στο store για όλα τα γούστα!

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη