Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kwnstantinos_kapou

Δεν φοράω ακουστικά όμως μου δείχνει πως φοράω με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί. Έχω κανει σχεδόν τα πάντα επανεκκίνηση έχω βάλει και βγάλει τα ακουστικά άπειρες φορές όμως τίποτα. Τι να κάνω?

Benutzername

2 Antworten

Solid23

Αν και ειναι αδιάφορο πλεον ειχα διαβασει το σχόλιο σου πριν αρκετο καιρό εως και χρονο και δεν παρατηρησα κατι τέτοιο...Εχω αλλαξει 3 android σε 10 περιπου χρόνια, οπου θελω να καταλήξω οτι προσέχω γενικα και αυτο που αναφέρεις με το ακουστικό μου το έβγαλε πριν λιγο καιρό ακομη και με επαναφορά ρυθμίσεων δεν γινεται τιποτα....Πλεον αρχιζει και δεν κατεβαζει ουτε τους browsers αλλα βρηκα ενα κολπάκι μολις κανεις εγκατασταση να κανεις αμεσως restart και τα περναει σε μολις λιγα λεπτα και ετσι ξεκολλάει απο το playstore...Το κινητο αρχιζει και κανει restart μονο του γιατι η μνήμνη εχει μεγαλώσει στις εφαρμογές οπως ενας υπολογιστής και δεν μπορει να ανταποκριθεί πλεον....Ειναι απόλυτα λογικό στα 180 ευρω που το ειχα στην ακρη μετα απο 4ετια και εχει φτασει 6 και συνεχιζει να με καλυπτει για ωρες αναγκης που του προσθεσα και μια μπαταρια γνησια που ξανα κυκλοφορησαν το 2021 γυρο στα 8 με 12 ευρω γνησια....Μακαρι ολες οι αγορές στο μελλον να ειναι ετσι γιατι η συσκευη ηταν κτήνος...

Benutzername
John 85

Φύσηξε το στην υποδοχή η βάλε τη σκούπα να ρουφήξει τυχόν σκουπιδακι που μπορεί να κάνει την ανωμαλία...

Benutzername