Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Akis_Sakellariou

σε πόσα τετραγωνικά τον έχετε τοποθετήσει? Σωλήνα 120mm? Είστε ικανοποιημένοι από την απορροφητικότητα?

Benutzername

4 Antworten

k1riakos

Ειναι σαλονι κουζινα μαζι καπου 50-60? τμ Σωλήνας το εχω γράψει Φ150 για να ρουφάει.Με 120 δεν ρουφάει καθόλου.
Ειναι πολυ δυνατός εγω ανοίγω και παράθυρο μαζι για να μην τραβαει μονο μεσα απο το σπιτι.

1 Kommentar

cafthinos

Άν ανοίξω μπαλκονόπορτα για να τραβάει, μπαίνει κρύο στο σαλόνι.
Εάν ανοίξω το παράθυρο της κουζίνας, θα μπαίνουν οι οσμές πάλι μέσα, οπότε...

Benutzername
markopoc

Κουζίνα 12 τετρ περίπου ψηλοτάβανη και 3 μέτρα απόσταση από την έξοδο στο μπαλκόνι με σωλήνα 120 και 3 γωνίες. Πολύ ικανοποιημένος με το καινούριο μοντέλο που έχει μπροστά τα χειριστήρια, γιατί το προηγούμενο που έχω επίσης, τα έχει επάνω από το συρόμενο, με αποτέλεσμα να μην βλέπει κάποιος να τα χειρισθεί, με ύψος μικρότερο από 1,70. Εξαιρετική απορροφητικότητα και σχετικά ήσυχος.

1 Kommentar

Akis_Sakellariou

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Μήπως μπορείς να μου πεις πόσο ύψος έχει το ταβάνι?

Benutzername
johnYagr

30 τμ χώρος με Φ120mm.Στην 3η και 4η σκάλα δουλεύει ικανοποιητικά καλα.

2 Kommentare

Akis_Sakellariou

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Θα μπορούσες να μου πεις περίπου πόσα μέτρα είναι και πόσες γωνίες 90 μοιρών έχουν οι σωληνώσεις σου?

Benutzername
Eva_Mara

Η κουζίνα ειναι σε εννιαίο χώρο με το σαλόνι οπότε ο χώρος είναι κοντά στα 35τμ στο σύνολο. Οχι δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη καθώς όταν βράζω κάτι στην κουζίνα, σχεδόν πάντα ξεκινά να στάζει από τον αποσσοφητήρα μετά από 15 λεπτά. Δεν θα τον πρότεινα.

1 Kommentar

Akis_Sakellariou

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Κιεγώ σε χώρο 38 τετραγωνικά θέλω να τον τοποθετήσω (ενιαίος). Γνωρίζεις τη διάμετρο της σωλήνας που βγαίνει από τον απορροφητήρα? Είναι Φ120 mm (12 πόντους)?

Benutzername