Ρε παιδιά με τη μπαταρια του τι παιζει? το πήρα Δεκεμβριο..και στη δευτερη μέρα πάνω μου ανέβαζε τρελή θερμοκρασία και εκλεινε στο 20%..το εστειλα στην αντιπροσωπεια ..αλλα πάλι τα ίδια..!!Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ρε παιδιά με τη μπαταρια του τι παιζει? το πήρα Δεκεμβριο..και στη δευτερη μέρα πάνω μου ανέβαζε τρελή θερμοκρασία και εκλεινε στο 20%..το εστειλα στην αντιπροσωπεια ..αλλα πάλι τα ίδια..!!Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία?
2 Απαντήσεις
Καλά το πήγες στην αντιπροσωπεία και δεν έφτιαξε??? Τι το έκαναν, απλώς το κοίταξαν?? Και εγώ παρόμοιο πρόβλημα είχα αλλά εμένα έπεφτε η μπαταρία στην αναμονή πολύ γρήγορα (το βράδυ) από 80% που το άφηνα το πρωί είχε 40% και ήταν για 2-3 μήνες αυτό και είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν έκανε τίποτα και συνέχιζε, και το πήγα και εγώ στην αντιπροσωπεία και Δευτέρα μου έρχεται και θα σας πω άμα έφτιαξε το πρόβλημα που ελπίζω!
δεν ανεβάζει θερμοκρασία ποτέ και όταν ανεβάζει δεν είναι οι μπαταρίες αλλά κάτι άλλο (cpu, κάμερα). Bέβαια γιατί κλείνει στο 20% είναι ύποπτο αλλά μπορεί να μην έχει σχέση με μπαταρίες. Οι κάμερες ανεβάζουν όταν λειτουργούν πολύ πχ το καλοκαίρι στην παραλία. Δες τι τρέχει στο υπόβαθρο και "σκότωσέ τα" όλα. Αν το "κάψιμο" δεν εμφανιστεί μήπως είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει. Κάνε "επαναφορά" στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πρόσεχε τι εφαρμογές βάζεις. Αν το ξαναεμφανίσει με "άδειο" από εφαρμογές τηλέφωνο το θέμα είναι μάλλον hardware (κάτι με την πλακέτα ίσως?).
2 Σχόλια
Ναι καταλαβα..το πρόβλημα ειναι οτι καμερα πχ δεν είχα χρησιμοποιήσει παρά μόνο πέντε λεπτά..και γενικά ακόμη κ οταν δεν τ ο χρησιμοποιώ είναι κάπως ζεστό. Πέρα από αυτό..από εφαρμογές έχω τα πολύ κλασσικα..τώρα το έχω υπό στενή παρακολούθηση ..απλα σε περίπτωση ελαττώματος ευελπιστω να γίνει αντικατάσταση συσκευης...