Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
valiia91

Ρε παιδιά με τη μπαταρια του τι παιζει? το πήρα Δεκεμβριο..και στη δευτερη μέρα πάνω μου ανέβαζε τρελή θερμοκρασία και εκλεινε στο 20%..το εστειλα στην αντιπροσωπεια ..αλλα πάλι τα ίδια..!!Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Panagiotis_Tasiou

Καλά το πήγες στην αντιπροσωπεία και δεν έφτιαξε??? Τι το έκαναν, απλώς το κοίταξαν?? Και εγώ παρόμοιο πρόβλημα είχα αλλά εμένα έπεφτε η μπαταρία στην αναμονή πολύ γρήγορα (το βράδυ) από 80% που το άφηνα το πρωί είχε 40% και ήταν για 2-3 μήνες αυτό και είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν έκανε τίποτα και συνέχιζε, και το πήγα και εγώ στην αντιπροσωπεία και Δευτέρα μου έρχεται και θα σας πω άμα έφτιαξε το πρόβλημα που ελπίζω!

Όνομα χρήστη
keysmith

δεν ανεβάζει θερμοκρασία ποτέ και όταν ανεβάζει δεν είναι οι μπαταρίες αλλά κάτι άλλο (cpu, κάμερα). Bέβαια γιατί κλείνει στο 20% είναι ύποπτο αλλά μπορεί να μην έχει σχέση με μπαταρίες. Οι κάμερες ανεβάζουν όταν λειτουργούν πολύ πχ το καλοκαίρι στην παραλία. Δες τι τρέχει στο υπόβαθρο και "σκότωσέ τα" όλα. Αν το "κάψιμο" δεν εμφανιστεί μήπως είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει. Κάνε "επαναφορά" στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πρόσεχε τι εφαρμογές βάζεις. Αν το ξαναεμφανίσει με "άδειο" από εφαρμογές τηλέφωνο το θέμα είναι μάλλον hardware (κάτι με την πλακέτα ίσως?).

2 Σχόλια

valiia91

Ναι καταλαβα..το πρόβλημα ειναι οτι καμερα πχ δεν είχα χρησιμοποιήσει παρά μόνο πέντε λεπτά..και γενικά ακόμη κ οταν δεν τ ο χρησιμοποιώ είναι κάπως ζεστό. Πέρα από αυτό..από εφαρμογές έχω τα πολύ κλασσικα..τώρα το έχω υπό στενή παρακολούθηση ..απλα σε περίπτωση ελαττώματος ευελπιστω να γίνει αντικατάσταση συσκευης...

Flo_Renia

Το έχεις βάλει safe mode να δεις τι δουλεύει στο παρασκήνιο;; Εγώ πρόβλημα με τν μπαταρία αργούσε να φορτίσει κ ζεσταίνονται μέσα στν πρώτο μήνα μου άλλαξαν πλακέτα φορτιστή κ μπαταρία!!

Όνομα χρήστη