La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Vasilis_Belbas

είμαι ανάμεσα σε αυτό και το καινούργιο huawei mate 10 lite.το οτι είναι περσινό πιστευτέ οτι είναι κάτι αρνητικό;με ενδιαφέρει η κάμερα και η ταχύτητα!

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

mikele123

Οτι ειπε ο φιλος wolverine.Μοναδική ένσταση,εκει που λεει για ταχυτητα και επεξεργαστες.Σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει ο kirin 659 τον 820 του htc10,ουτε και οι καρτες γραφικων εχουν καμια σχεση.Δεν λεεω οτι θα σερνεται το mate 10 lite,απλα δεν νομιζω οτι αξιζει και τα λεφτα που ζηταει .To htc10 στα 375 θεωρω οτι ειναι καλο ντηλ !! : )

4 Comentarii

Vasilis_Belbas

Ευχαριστώ πολύ!Εαν έχεις και κάποιο άλλο να μου προτείνεις θα ήμουν ευγνώμων!

mikele123

Φιλε μου,οχι δεν εχω κατι αλλο να προτεινω.Βεβαια να σου πω οτι σε λιγες μερες εχει B.F.

wolverine 1

Εχεις δικιο Mikele123 ο επεξεργασης του htc10 ειναι καλυτερος βεβαια και η καρτα γραφικων,θα μπορουσαν στο mate 10 lite εστω να βαλουν τον περσινο kirin 960..

mikele123

Ετσι οπως τα λες φιλε μ,θα μπορουσε να εχει καλυτερο soc και να ειχαμε ενα δυνατο 6ιντσο mid range.

Nume de utilizator
wolverine 1

Πραγματι δυσκολη αποφαση,αλλα εγω θα σε πω την γνωμη μου..πρωτα σε αυτα που σε ενδιαφερουν,απο καμερα εννοειτε για το HTC 10 απο περσι κιολας εχω δει πολλα βιντεο και ειναι αρκετα καλη,τωρα το 10 lite και αυτο πολυ καλο αλλα δεν ειναι στο επιπεδο του HTC,δεν εχει καν 4Κ βιντεο ,το μεγαλο mate 10 θα ελεγα κονταρει το HTC..
τωρα παμε στην ταχυτητα θα ελεγα εκει ειναι ισοδυναμα με το 10 lite να εχει τον Kirin 659 οχι κορυφαιος αλλα καλος,και το HTC 10 τον Snapdragon 820 οπου και σημερα τα παει αρκετα καλα..δηλαδη απο ταχυτητα δεν εχεις να φοβασαι κανενα..
Τωρα οσο για αλλα χαρακτηρηστικα οπως ηχεια,οθονη,κατασκευη: ηχεια καλυτερα στο HTC 10,οθονη αρκετα μεγαλυτερη το 10 lite,και κατασκευη θα ελεγα ισαξια με αλουμινιο και τα 2,τωρα αν ελεγες ποιο θα διαλεγα εγω θα σε ελεγα το HTC 10,μπορει να ειναι περσινη Ναυαρχιδα αλλα ειναι καλυτερη συσκευη απο τις σημερινες Mid range συσκευες!!

3 Comentarii

Vasilis_Belbas

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!θέλω να πάρω ένα κινητό μέχρι 400ε και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφασίσω!ευχαριστώ!

wolverine 1

Και εμενα τοσο ειναι παντα το Budget μου,μεχρι αυτα τα λεφτα ειναι τα 2 που ειπες επισης ειναι και το G6 αν θες,ειναι καλυτερη επιλογη και αυτο απο το Mate 10 lite..και αν ειναι να παρεις το 10 lite επειδη ειναι φρεσκο κινητο θα κατεβει γρηγορα η τιμη του,αν κατεβει καπου στα 300 εκει αξιζει σιγουρα αυτη η συσκευη,προς το παρον ειναι ακριβη..

Vasilis_Belbas

@wolverine 1 διάβασα κάτι σχολια για το g6 και δεν ειδα οτι βγάζει πολλα προβληματα και οτι δεν εχει πολυ καλη μπροστινη κάμερα!θενκς πάντως

Nume de utilizator