Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
VON 1103

σε τι διαφερει το συγκεκριμενο παιχνιδι battlefield 1 (του 2016),με το battlefield revolution (του 2017)?
λογικα το δευτερο ειναι πιο πληρες?
και γιατι ειναι πολυ πιο φθηνο?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

tsakali_gr

Το Battlefield Revolution είναι η πλήρης έκδοση του παιχνιδιού και περιλαμβάνει το premium pass που σου δίνει πρόσβαση στα expansion packs που έχουν κυκλοφορήσει, σε κάποια multiplayer maps και όπλα, και ορισμένα skins για τους χαρακτήρες και τα όπλα. Συγκεκριμένα έχει τα expansion They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides και Apocalypse και όσα πρόκειται να κυκλοφορήσουν και στα packs Red Baron, Lawrence of Arabia και Hellfighter με θεματικά όπλα, οχήματα και emblems βασισμένα στους διάσημους ήρωες.
Εδώ έχει λεπτομέρειες https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/premium

Εννοείται ότι αν θέλεις το παιχνίδι παίρνεις το Revolution, υπολόγισε βέβαια ότι θα χρειαστείς αρκετό χώρο στο σκληρό δίσκο γιατί όλα αυτά είναι downloadable και δεν περιέχονται στο δισκάκι. Τώρα για την ερώτηση γιατί είναι πιο ακριβή η απλή έκδοση, η απάντηση είναι η αθάνατη ελληνική νοοτροπία για τα games, ότι το παλαιότερο είναι και πιο συλλεκτικό... ότι να'ναι :P

3 Σχόλια

VON 1103

οντως...εισαι τσακαλος ρε φιλαρακι!με καλυψες πληρως!σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και για τον χρονο που διαθεσες!

christian.kanel02

Αυτά τα expansions packs συμπεριλαμβάνονται στο multiplayer , γιατί έχω το Battlefield 1 Revolution και δεν μου τα εμφανίζει , παρόλο που έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις;;;

tsakali_gr

Ναι συμπεριλαμβάνονται. Μήπως δεν τα έχεις κατεβάσει, γιατί όπως ανέφερα ναι μεν τα έχει αυτή η έκδοση, όμως πρέπει να τα κατεβάσεις, δεν συμπεριλαμβάνονται στο δισκάκι. Όταν βάλεις τον κωδικό από το χαρτάκι που έχει μέσα θα σε στείλει στο PS Store για να κάνεις download όλα τα expansions.

Όνομα χρήστη