Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kaluas

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό υπάρχουν άτομα που βαθμολογούν αρνητικά τις ορθές κριτικές εδώ.

Αφού δεν έχει carreer και είναι σαφώς υποδεέστερο των προκατόχων του, με ποιο σκεπτικό βαθμολογείτε αρνητικά τις κριτικές ?

Στα Gran Turismo είχες πρωτίστως την συλλογή, είχες τουλάχιστον μισό χιλιάρικο αυτοκίνητα, το καθένα με τις δικιές του αναβαθμίσεις, την δική του οδηγική συμπεριφορά, το δικό του μενού. Είχες ένα τεράστιο carreer, με πολλούς 24ωρους αγώνες, είχες σωστά challenges, είχες τα licenses που σε εξέταζαν σωστά. Είχες να παίξεις με μία πληθώρα αναβαθμίσεων και ρυθμίσεων.

Εδώ έχεις μία αηδία και μισή που αντί να καθορίσει τα racing sims, ακολουθεί σαν τριτοδεύτερο και με άχαρο τρόπο τις πατημασιές που χάραξαν τα άλλα προκειμένου να διαφοροποιηθούν από το ίδιο το Gran Turismo.

Gran Turismo χωρίς carreer, χωρίς συλλογή και χωρίς παραμετροποίηση αμαξιών είναι πιπίλα για την νέα γενιά. Εάν θέλαμε Need For Speed θα αγοράζαμε NFS. Για πέταμα είναι και οι μέρες του είναι μετρημένες. Ήδη σε κυκλοφορία από τον Οκτώβριο και αντί να είναι system seller, όπως κάθε GT, πωλείται σε τιμή χώμα 16 ευρώ, επίσημα στο PSN. Πατάτα.

Αυτά από έναν fan που δεν του λείπει κανένα παιχνίδι από την σειρά.Σε αναμονή για το GT 7.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

scuba21

Θα κυκλοφορήσει GT 7 άραγε αντάξιο του GT 6;

1 Σχόλιο

kaluas

Στην αρχή, ο kazunori yamauchi, ο δημιουργός του Gran Turismo είχε πει ότι για εκείνον το GT Sport είναι το GT7 και να μην περιμένουμε GT7. Πλέον 2 χρόνια αργότερα λέει ότι κάτι φτιάχνουν. Θα δείξει.

Όνομα χρήστη