θελω να αγορασω ενα psp για τον γιο μου που ειναι 9 χρονων.θελει το psp go αλλα δεν εχω ιδεα για αυτα τα παιχνιδια. θελω βοηθεια για τα συν και πλυν του παιχνιδιου.προτινετε καποιο αλλο μοντελο?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
θελω να αγορασω ενα psp για τον γιο μου που ειναι 9 χρονων.θελει το psp go αλλα δεν εχω ιδεα για αυτα τα παιχνιδια. θελω βοηθεια για τα συν και πλυν του παιχνιδιου.προτινετε καποιο αλλο μοντελο?
3 Antworten
συμφωνώ κι εγώ. ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα ds και έχουν τεράστια γκάμα παιχνιδών για οποιαδήποτε ηλικία. Αν δεν θέλτε να δωσετε πολλά χρήματα κατάλληλο είναι το dsi ή το dsi xl. Ολόιδια είναι, αλλά το δεύτερο έχει μεγαλύτερες οθόνες, μία εφαρμογή περισσότερη, αλλά λίγο χειρότερη ανάλυση. αν είστε διατεθειμένος να δώσεται λίγα περισσότερα χρήματα, αγοράστε το Nintendo 3DS, που είναι πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα. Αυτά σας προτείνω
Επειδή εργάζομαι σε αυτον τον τομέα θα σας πρότεινα να μην του πάρετε το psp ο λόγος είναι οτι τα παιχνίδια του δεν έχουν την τόσο μεγάλη γκάμα για παιδιά της ηλικίας του.Καλό θα ήταν να κοιτάξετε το Nintendo DS το οποίο θεωρώ οτι αντιπροσωπεύει αυτήν την ηλικία.
Μπορείτε να το δείτε εδώ
http://www.nintendo.gr/el-gr/Console.aspx?ElementId=8799b956-77db-4894-865f-d6ee69ec76d0
2 Kommentare
Ναι καλα φιλε μου αστοοοοο καλυτερα και το psp αλλα και το psvita ειναι καλυτερα απο ΟΛΑ τα nitendo και το psp σημερα εχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων απο την nintedo
Πρόσεχε μόνο την ημερομηνία υποβολής της απάντησης, διότι απαντάς σε σχόλια που έχουν αναρτηθεί το 2010.