Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
efi75ts

θελω να αγορασω ενα psp για τον γιο μου που ειναι 9 χρονων.θελει το psp go αλλα δεν εχω ιδεα για αυτα τα παιχνιδια. θελω βοηθεια για τα συν και πλυν του παιχνιδιου.προτινετε καποιο αλλο μοντελο?

Benutzername

3 Antworten

giorgos42

συμφωνώ κι εγώ. ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα ds και έχουν τεράστια γκάμα παιχνιδών για οποιαδήποτε ηλικία. Αν δεν θέλτε να δωσετε πολλά χρήματα κατάλληλο είναι το dsi ή το dsi xl. Ολόιδια είναι, αλλά το δεύτερο έχει μεγαλύτερες οθόνες, μία εφαρμογή περισσότερη, αλλά λίγο χειρότερη ανάλυση. αν είστε διατεθειμένος να δώσεται λίγα περισσότερα χρήματα, αγοράστε το Nintendo 3DS, που είναι πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα. Αυτά σας προτείνω

2 Kommentare

Lefteronothebest

Ναι καλα φιλε μου αστοοοοο καλυτερα και το psp αλλα και το psvita ειναι καλυτερα απο ΟΛΑ τα nitendo και το psp σημερα εχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων απο την nintedo

ed_stark

Πρόσεχε μόνο την ημερομηνία υποβολής της απάντησης, διότι απαντάς σε σχόλια που έχουν αναρτηθεί το 2010.

Benutzername

2 Kommentare

Saruman

@vagelisnakis Είναι καλύτερα να διατυπώσεις μία νέα ερώτηση από το να υποβάλλεις την ερώτηση σου ως σχόλιο σε υφιστάμενη απάντηση

Benutzername
joe01

Επειδή εργάζομαι σε αυτον τον τομέα θα σας πρότεινα να μην του πάρετε το psp ο λόγος είναι οτι τα παιχνίδια του δεν έχουν την τόσο μεγάλη γκάμα για παιδιά της ηλικίας του.Καλό θα ήταν να κοιτάξετε το Nintendo DS το οποίο θεωρώ οτι αντιπροσωπεύει αυτήν την ηλικία.

Μπορείτε να το δείτε εδώ
http://www.nintendo.gr/el-gr/Console.aspx?ElementId=8799b956-77db-4894-865f-d6ee69ec76d0

2 Kommentare

Lefteronothebest

Ναι καλα φιλε μου αστοοοοο καλυτερα και το psp αλλα και το psvita ειναι καλυτερα απο ΟΛΑ τα nitendo και το psp σημερα εχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων απο την nintedo

ed_stark

Πρόσεχε μόνο την ημερομηνία υποβολής της απάντησης, διότι απαντάς σε σχόλια που έχουν αναρτηθεί το 2010.

Benutzername