За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Потребителско име

1 Отговор

gCortez_87

Αναγράφει αν δείτε ότι είναι complex δλδ ένα...σύμπλεγμα διαφόρων ειδών μαγνησίου (πολύ πιθανόν τα τρία πιο απορροφήσιμα κ όχι όλα όλα, βάση λογικής-άλλωστε το οξείδιο του μαγνησίου κ ναην υπάρχει μέσα, έχει τη μικρότερη απορρόφηση απ' τον άνθρωπο κ δεν έχει νόημα, θες μεγάλες ποσότητες ημερησίως για να απορροφήσει επαρκή ποσότητα κάτι που ίσως δημιουργήσει κ πεπτικά προβλήματα στο μέσο οργανισμό)...Τα περισσότερα φαρμακεία επίσημα (απ' τις γνωστές μάρκες που είναι μούφα κ δε βοηθάνε επαρκώς απλά πληρώνεις το όνομα λόγω προώθησης αυτών ως πιο... γνωστών) έχουν μαγνήσιο σε χηλική μορφή που ναι μεν είναι θεωρητικά πιο απορροφήσιμη αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται μόνο σε μία (σε αυτή πχ) μορφή μαγνησίου... εγώ ας πούμε δοκίμασα χηλικό κ από πολύ γνωστή αξιόπιστη εταιρία κ δεν είδα καμία διαφορά κ βελτίωση...με το complex της Natural Vitamins πέφτω ξερός στον ύπνο, χωρίς κράμπες κ σηκώνομαι λες κ δεν είχα παίξει μπάλα την προηγούμενη ούτε είχα πάει για προπόνηση που ένιωθε κουρασμένα πόδια κ μυς...για μένα είναι η καλύτερη εταιρία σε μαγνήσιο τουλάχιστον... αλλά κ η πολυβιταμίνη της κάνει φοβερή δουλειά... δουλεύω σε εργοστάσιο κουβαλάω όλη μέρα κ δε κουράζομαι λες κ έχω boost στον οργανισμό μου...

Потребителско име