Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
george_kolonias

τι τσιρκολίκι πήγαν και έκαναν...δεν ντράπηκαν λίγο να το ονομάσουν Resident Evil...??? και πόσες φορές δλδ πρέπει να ρίξεις για να σκοτωθεί ένας εχθρός. Μαύρο χάλι παιδιά μακριάααααααα

Benutzername

1 Antwort

navy55755

Φιλε μου αν κατσεις να σκεφτεις .......ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ !!!........ δε θα μιλουσες ετσι......

3 Kommentare

george_kolonias

Άσε φίλε γιατί είμαι παλιός στα Resident, Silent Hill κλπ. Από PlayStation 1 παίζω και τα έχω δει αλλιώς τα παιχνίδια. Παίξε πρώτα Resident Evil 1-2-3 και μετά κάνε σύγκριση με το τσίρκο το 7.

navy55755

Δεν με καταλαβες.....Γιαυτο θα στο πω πιο απλα:.....To να παιζεις,το εισαι μεσα σε εικονικη πραγματικοτητα,ειναι ενα μεγαλο τεχνολογικο επιτευγμα.Και κανονικα ετσι πρεπει να το δεις,παραβλεποντας τις οποιες ατελειες ,λογο οτι αυτη η τεχνολογια βρισκεται ακομα στην αρχη......

anabolic26

Αν ησουν πραγματικος fan της σειρας resident evil θα εκτιμουσες το 7 γιατι το παιχνιδι ειναι αριστουργημα.
Ισως το ποιο ατμοσφαιρικο της σειρας μαζι με το 1 .
Προσωπικα παιζω resident evil 7 σε qled με ps4 pro και μου πεφτουν τα σαγονια , φοβερη εμπερια .
Κριμα που δεν καταφερα να το παιξω vr.

Benutzername