τι τσιρκολίκι πήγαν και έκαναν...δεν ντράπηκαν λίγο να το ονομάσουν Resident Evil...??? και πόσες φορές δλδ πρέπει να ρίξεις για να σκοτωθεί ένας εχθρός. Μαύρο χάλι παιδιά μακριάααααααα
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
τι τσιρκολίκι πήγαν και έκαναν...δεν ντράπηκαν λίγο να το ονομάσουν Resident Evil...??? και πόσες φορές δλδ πρέπει να ρίξεις για να σκοτωθεί ένας εχθρός. Μαύρο χάλι παιδιά μακριάααααααα
1 Antwort
3 Kommentare
Άσε φίλε γιατί είμαι παλιός στα Resident, Silent Hill κλπ. Από PlayStation 1 παίζω και τα έχω δει αλλιώς τα παιχνίδια. Παίξε πρώτα Resident Evil 1-2-3 και μετά κάνε σύγκριση με το τσίρκο το 7.
Δεν με καταλαβες.....Γιαυτο θα στο πω πιο απλα:.....To να παιζεις,το εισαι μεσα σε εικονικη πραγματικοτητα,ειναι ενα μεγαλο τεχνολογικο επιτευγμα.Και κανονικα ετσι πρεπει να το δεις,παραβλεποντας τις οποιες ατελειες ,λογο οτι αυτη η τεχνολογια βρισκεται ακομα στην αρχη......
Αν ησουν πραγματικος fan της σειρας resident evil θα εκτιμουσες το 7 γιατι το παιχνιδι ειναι αριστουργημα.
Ισως το ποιο ατμοσφαιρικο της σειρας μαζι με το 1 .
Προσωπικα παιζω resident evil 7 σε qled με ps4 pro και μου πεφτουν τα σαγονια , φοβερη εμπερια .
Κριμα που δεν καταφερα να το παιξω vr.