За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Pavlosp_

Ξέρετε τπτ για ενημέρωση λογισμικού στο p9 lite 3gb γιατί ένας φίλος μου που έχει την έκδοση των 2 την έχει κάνει

Потребителско име

4 Отговора

antoniswolf

Εγώ μόλις αγόρασα το p9 lite 2017 και μου είχε διαθέσιμη την ενημέρωση.Αλλά με το που την έκανα,έκανε επανεκκίνηση και έδειχνε η οθόνη μόνο σαν επιλογές να κάνω factory reset ή επανεκκίνηση(ξανά).Να υποθέσω υπάρχει πρόβλημα γενικά στιε ενημερώσεις της huawei;

Потребителско име
antoniswolf

Μόλις αγόρασα το huawei p9 lite 2017 από τον γερμανό και μου είχε διαθέσιμη την εμημέρωση.Πήγα να την κάνω και μετά έκανε επανεκκίνηση και παρέμεινε κλειστό.Η οθόνη μου είχε σαν επιλογές να κάνω επανεκκίνηση ξανά ή factory reset.Να υποθέσω πως υπάρχει πρόβλημα στην ενημέρωση;

Потребителско име
Irena_Mr

Πήγαινε στις ρυθμίσεις , ενημέρωση λογισμικού και Κάνε ενημέρωση , λογικά θα έπρεπε να στην έχει έτοιμη Εγώ το πήρα 1 μήνα πριν και όταν το άνοιξα ήταν έτοιμη , αν δεν υπάρχει θα έρθει κάποια στιγμή αλλιώς η μόνη λύση είναι χειροκίνητα

Потребителско име
kwstas_xanoumi21

Όλα τα software update τρέχουν ομαλότατα στο κινητό, μπορείς να τα κάνεις άφοβα.

1 Коментар

Pavlosp_

Δεν μου τη βγάζει να τη κάνω αυτό εννοώ... Μήπως επειδή το αγόρασα από σκρουτζαδικο και δεν είναι ελληνική η πιστοποίηση αλλά σερβική;; και μήπως ξέρετε πως θα μπορούσα να την κάνω με κάποιον άλλο τρόπο ;

Потребителско име