La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
bony7top

Καλησπέρα μάγκες θα ήθελα να ρωτήσω 3-4 πραματάκια .
Αρχικά να πω την αλήθεια μου φοβάμαι λίγο τα κινέζικα, είναι αξιόπιστα;;;; ή θα χαλάσει στον χρόνο απάνω; Το θέλω το κινητό να μου κρατήσει 3 χρόνια τουλάχιστον!
1. Η μπαταρία έχει θέματα;; (απευθύνομαι κυρίως σε άτομα που το έχουν πάνω από 12μηνο και το έχουν δουλέψει) αυτό με καίει περισσότερο 2. Αν έχει ανοικτές 3-4 εφαρμογές (π.χ. παιχνίδια, μουσική, browsers, fb) όταν επιστρέφεις στην κάθε μια , επιστρέφει εκεί που ήτανε ή ξεκινάει από την αρχή η εφαρμογή;;
3. Για χρήση παιχνιδιών, browsers, viber, skype, fb, instaram είναι καλό;;
4. Βλέπω ότι δεν εχει γυροσκόπιο , θα αντιμετωπίσω προβλήματα σε εφαρμογές;;;
5. Ποιο μου προτείνεται P9 lite(2016), P9 lite(2017), p10 lite (3gb) , p10 lite (4gb), xiaomi note 4x ;;;

Nume de utilizator

1 Răspuns

Irena_Mr
  1. Με πολύ βαριά χρήση από πχ 9 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ με πολύ βαριά χρήση ξαναλέω θα χρειαστείς Ίσως φόρτιση στο μεσοδιάστημα
  2. Προσωπικά έχω 27 εφαρμογές και δεν κολλάει Αλλά τις πιο παλιά ανοιγμενες κάνει refresh μέχρι 10 είναι κομπλέ
  3. Τα πήγαινε πολύ Καλά ειδικά στην κατηγορία του
  4. Κανένα πρόβλημα
  5. Εχω του 16 τα 3γβ ,μην πας σε μοντελο με τα 2γβ γιατί θα μείνεις με 500μβ ελεύθερη ραμ και αν είναι να πάρεις το π10 λιτε μην πας στα 3γβ ραμ γιατί το λειτουργικό του έχει ελάχιστες διαφορές με αυτές του 16' εγώ προσωπικά αν έχεις τα λεφτά p10 lite 4gb ram δαγκωτό
Nume de utilizator