ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ !! Προς Stexan και κάθε ενδιαφερόμενο !!Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν μερικά χρόνια με ένα ολοκαίνουργιο HP !! μετά από 15 μέρες σταμάτησε να λειτουργεί , τον πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι θα τον στείλουν στην Γερμανία και θα μου τον αντικαταστήσουν με έναν άλλον απισκευασμένο , δεν δέχτηκα και τον πήρα πίσω , αμέσως έστειλα e-mail στην HP στην Αμερική , μου απάντησαν και μου είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα και παρέπεμψαν το e-mail στην HP στο Λονδίνο , μετα από λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο απο το Λονδίνο , μιλούσε μάλιστα Ελληνικά, της εξήγησα το πρόβλημα και μετά από λίγες μέρες με πήραν τηλέφωνο απο την αντιπροσωπεία και μου έδωσαν έναν καινούργιο !!
1 Σχόλιο
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα όταν διάβασα την αξιολόγηση του Stexan. Η εταιρία μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Μπορεί π.χ. να σου λέει "το πρωί να κάνεις τρεις τούμπες προς τα μπρος και τρεις προς τα πίσω, διαφορετικά δεν καλύπτεται το προϊόν από εγγύηση".
Θέλει λίγο ενασχόληση και κυρίως ενημέρωση ως προς τα δικαιώματα του κάθε πολίτη μέλους της Ε.Ε. Υπάρχει ένας χρήσιμος ιστότοπος της Ε.Ε. (https://europa.eu/youreuright/about_el), μέσα από τον οποίο μπορεί κανείς εύκολα και απλά να ενημερωθεί για αυτά.