Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Skarlito

Τελικα πήρα την GTX 1060 αλλα εδώ και δύο μέρες το έχω μετανοιώσει.Οι drivers η κάτι άλλο εχουν πρόβλημα και υπάρχουν framedrops(witcher 3 απο 70 στα 15) και stuttering ακομα και με νορμαλ frames.Επειτα από ερευνα ειναι κοινο πρόβλημα σε Pascal και προέρχεται απο latency.Μεχρι να το φτιάξουν αποφυγετε την και προτιμήστε rx 480 η οτι άλλο...Προσωπικά σκεφτομαι να την επιστρεψω.

Benutzername

1 Antwort

ISIS119_ALAHUAKBAR

δεν ειναι θεμα drivers ,εχω κι εγω gtx 1060 και δεν μου εχει συμβει τιποτα στο witcher 3 ,σταθερα 70 καρε , φταιει κατι στο pc σου ,μηπως εχεις pci expres 2.0 στη μητρικη σου ? γιατι αυτο το λαθος κανουν ολοι με τις φτηνες μητρικες και μετα λενε οτι η καρτα εχει προβλημα , επισης τα frame drops μπορει να οφειλεται απ την υσχη του τροφοδοτικου σου ,πρεπει να εχεις 450+ ,αμα σου κανει προβλημα παλι αλαξε motherboard γιατι σου λεω οτι εχω gtx 1060 και δεν εχω θεμα με το συγκεκριμενο παιχνιδι !!!

9 Kommentare

Skarlito

Μητρικη εχω την ASROCK Z170 PRO4S και τροφοδοτικο 650W οπότε δεν είναι αυτό.Ξαναπέρασα drivers με DDU και ολα καλά στα υπόλοιπα.Για το Witcher 3 το μετακόμισα από τον SSD διότι είναι το μονο που έμεινε να κάνω και παίζοντας λίγο με τις ρυθμίσεις ενεργοποίησα το v sync και εστρωσε αρκετα.Πριν μόνο με cap στα 30 έπαιζε κομπλέ.Χωρίς v sync δεν παιζεται απο τα κολληματα και τα πανω κάτω.Aπλά δεν μπορώ να το εξησήσω....Παρόλα αυτά ,αυτα που έγραψα ισχύουν για πολλούς χρηστες γενικα σε Pascal. Το μετρησα και με το latencyMon.

ISIS119_ALAHUAKBAR

κοιτα εγω εχω της msi 1060 6g gaming x και ενας φιλος μου εχει την zotag 1060 3gb και πανε μια χαρα , δεν πιστευω οτι εχει θεμα με pascal γιατι αμα ηταν ετσι οποιος ειχε pascal καρτα θα ειχε τετοιο θεμα , βγαλε ολους τους drivers απ την παλια σου καρτα γραφικων και κατευασε τους drivers απ το site της nvidia για την 1060 αλλα για frame drops νομιζω οτι οφειλεται απτο υπερβολικο MSAA ,δεν μου χει τυχει ποτε αυτο αλλα αμα δεν δουλεψει τιποτα απ αυτα που σου ειπα αλλαξε τη RAM διοτι ειναι η τελευταια αιτια απτα κολληματα

Skarlito

Εγω την EVGA SC.Τωρα όλα πάνε τέλεια.Και στο witcher ολα καλά απλά δεν ξαναπειράζω τις ρυθμίσεις.Παντως περίεργο με vsync ολα καλά χωρις πανω κάτω με stutter.Τα υπολοιπα παιχνιδια ολα τερμα με vsync καρφωμένα 60fps χωρις καμία πτώση.Απο περιέργεια έχετε win10 η 7;Πάντως η αλήθεια είναι οτι η rx480 με το async σε καινουργια παιχνίδια οπως το Deus X ειναι καλύτερη.Προσωπικά θεωρω οτι μάλλον βιαστηκα.

ISIS119_ALAHUAKBAR

windows 10 εχω και εκανες σωστη επιλογη με την καρτα ,απλα η rx 480 εχει λιγο καλυτερη υποστηριξη σε καποια παιχνιδια αλλα στα περισοτερα η 1060 ειναι καλυτερη γενικα και σε frames και σε θερμοκρασιες

Skarlito

Το φαντάστηκα οτι έχεις 10.Καπου πηρε το μάτι μου στα release notes οτι το dpc διορθωθηκε στα 10.Τα υπόλοιπα θα φανουν στην πορεία.Αν καθε νεο παιχνιδι εχει patch για dx12 με async λογικα θα εχει αβάντα η 480.Στα παλια ναι ειναι πιο καλη η 1060.Εκει που κερδιζει ανετα ειναι θερμοκρασια και κατανάλωση.Και για οποιοδηποτε διαβάζει αυτα που γραφουμε να πω οτι στο witcher 3 οταν εννοω αφησα τις ρυθμισεις ως εχουν εννοω ολα ultra εκτος σκιες,αποσταση που ειναι high.Νοvigrad δεν εφτασα ακομα όμως....

ISIS119_ALAHUAKBAR

καλα για 5 fps που θα δεις διαφορα σιγα ,παντως η msi που εχω εγω εχει ελαχιστα μεγαλυτερο σκορ στο firestrike απο μια gtx980 4g με το εργοστασιακο overclock της msi ενω η rx 480 ειναι σαν μια overκλοκαρισμενη gtx 970 αν και ειναι λιγο ακριβες οι MSI αλλα αξιζει

Skarlito

Λογικο ρε συ η 480 εχει άλλη αρχιτεκτονική.Τους ενδιαφερει να κανει τη δουλεια της στα dx11 και πονταρουν σε dx12 και multiplatform ports μιας και που οι νεες κονσολες θα εχουν επίσης polaris.Για να καταληξουμε και κάπου οποια και να παρει κάποιος ευχαριστημένος θα ναι.

Skarlito

Ετσι λένε για το nintendo NX οτι θα έχει tegra 2 η καποια custom υλοποιήση.Τα νεα Xbox Scorpio ps4 pro θα ειναι με polaris.

Benutzername