Χαιρετώ την παρέα.
Ερώτηση: 480 (hdmi 2, hdr) ή 390 (δοκιμασμένο εργαλείο)?
Ας θεωρήσουμε ότι θα έχουν παρόμοιες τιμές.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Χαιρετώ την παρέα.
Ερώτηση: 480 (hdmi 2, hdr) ή 390 (δοκιμασμένο εργαλείο)?
Ας θεωρήσουμε ότι θα έχουν παρόμοιες τιμές.
2 Отговора
480 χαλαρα. η 390 υπερτερει ελαχιστα σε επιδοσεις (της ταξης του 2%) μονο σε μεγαλυτερες αναλυσεις απο το 1080p ενω ειναι πολυ πιο ζεστη και με μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος. επισης η 480 εχει πανω πολλες νεες χρησιμες τεχνολογιες που δεν εχουν οι προηγουμενες γενιες. παντα να πηγαινες για το πιο καινουριο σε αυτα τα πραματα.
5 Коментара
Ρε Λουκα, τωρα που με θυμηθηκες την εκανα την αγορα :ρ ( τωρα ειδα την απαντηση για να ειμαι ειλικρινης) πηγα σε 390. Thx για την απαντηση παντως. Στη χειροτερη βλεπω πως θα παει και του χρονου μπορει να κανω καμια τραμπα. Να δω και με τι μονιτορ θα καταληξω...
α sorry :P. νταξει μην αγχωνεσαι. και η 390 ειναι τρομερη καρτα. την εχει το PC του αδερφου μου. μια χαρα εισαι.
Ποια εκδωση της 390 εχει? Εγω καβατζωσα sapphire. Ακομα δε την εχω δουλεψει γτ ειμαι στο στησιμο. Υπ οψην μαλλον θα μπει 4κ tv στο set up. Παιζει να ειμαι καλυτερα με την 390 για αυτη τη χρηση?
Ο αδερφός μου έχει την sapphire strix αλλά αυτή που πήρες είναι η καλυτερη. Τη σωστότερη επιλογή έκανες. Και ναι όντως σε 4k η 390 θα είναι λίγο καλύτερη πραγματι. Πρόσεξε όμως! Η 390 δεν έχει HDMI 2.0 οπότε σε 4k μόνο 30 fps μπορεί να βγάλει λόγω έλλειψης bandwidth. Το display port όμως βγάζει και 4k 60 fps. Γι αυτό φρόντισε η 4k TV σου να έχει display port.
true point. Το έχω υπ' όψην αυτό.
thnx