...και εγω δεν βρίσκω 4gb έκδοση πουθενά. Online παντού γράφει ότι το release date των εκδόσεων 4gb και 8gb είναι την ίδια ημερομηνία. Τι συμβαίνει; Έχει κάνεις κάποια πληροφορία να μας πει;
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
...και εγω δεν βρίσκω 4gb έκδοση πουθενά. Online παντού γράφει ότι το release date των εκδόσεων 4gb και 8gb είναι την ίδια ημερομηνία. Τι συμβαίνει; Έχει κάνεις κάποια πληροφορία να μας πει;
2 Răspunsuri
εξωτερικο κυκλοφορει κανονικα, αλλα αξιζει καποιος να παρει τη 4gb η διαφορα ειναι μικρη μεταξυ τους στη τιμη.
4 Comentarii
η amd δεν ειναι καλα οργανωμενη και τα κανει λιγο προχειρα τα πραγματα τελευταια ,δεν ελενξε καν την τροφοδοσια τησ rx 480 8gb πωσ κανεισ τετοιο λαθοσ δηλαδη περιμενεισ τα καουν περιπου 100.000 μητρικεσ για να δεισ αμα ειναι οκ??
...τι να τα κάνω τα 8gb.....για το HDR για 4K movie playback την θέλω, παιχνίδια δεν παίζω. Αν έχετε και καμιά πιο φθηνή να μου προτείνετε που να έχει HDMI 2.0b θα με υποχρεώνατε παιδιά. Θέλω να περάσω ήχο (τουλάχιστον DTS MA 7.1) και εικόνα (4Κ @60 + HDR) με ένα καλώδιο hdmi στον AV receiver (οπότε το dp δεν είναι option για την περίπτωσή μου). Βρίσκω τα 250ε υπερβολική τιμή απλά για να έχω την τελευταία εκδοση του hdmi, αλλα τι να κανω; Δεν βρίσκω άλλη λύση.
1 Comentariu
Eυχαριστώ harrymangr.