παιδια εχω ενα προβλημα και νομιζω ειναι με τους drivers οτι στα games μου κρασαρει λιγο το γκειμ και επανερχεται σαν να χανετε το σημα μπορειτε να με βοηθησετε λιγο ή να μ πειτε τον καλυτερο driver να βαλω
See in detail the terms of use for the Product Questions
παιδια εχω ενα προβλημα και νομιζω ειναι με τους drivers οτι στα games μου κρασαρει λιγο το γκειμ και επανερχεται σαν να χανετε το σημα μπορειτε να με βοηθησετε λιγο ή να μ πειτε τον καλυτερο driver να βαλω
2 Replies
Ρε συ... επαθα το ιδιο, γιατι χαλασε ο σκληρος και πηρα αλλον και εκανα απ την αρχη εγκατασταση λειτουργικου κλπ... Ετσι μου κατεβασε τους νεοτερους Drivers της ΑΜD... και μου κανει κρασαρισματα κλπ. Τωρα εβαλα τους 17.4.4. Εσυ εχεις κανα θεμα με το 17.4.4 ? Τωρα θα μπω κανα παιχνιδακι να δω αν κρασαρει και θα σ πω.
Αυτο ακριβως επαθα και εγω μετα απο ενα tool που κατεβασα της AMD για να μου βρει αν ειναι updated οι drivers μου και να βαλει τους καινουριους. Τελικα βρηκε οτι ειχα παλιους drivers, εκανα αναβαθμηση....και παθαινα αυτο που επαθες και εσυ...
ΛΥΣΗ:
- Αν εχεις windows 10, θα πας στο σημα κατω αριστερα των windows και θα κανεις δεξι κλικ. Θα επιλεξεις διαχειρηση συσκευων και μετα απο την λιστα θα ανοιξεις
το προσαρμογεις οθωνης και θα δεις να λεει RADEON(TM) RX 460 Graphics. Εκει πανω κανε δεξι κλικ και πατα καταργηση εγκαταστασης. Κανε οτι λεει εκει μεχρι
να καταργηθουν οι drivers. (Μην τρομαξεις, υπαρχει περιπτωση να σβησει η οθονη και να ξαναναψει με τεραστια γραμματα, ειναι φυσιολογικο)
Μετα θα πας στο site της AMD εδω: (http://support.amd.com/en-us/download). Θα βαλεις στο step 1: Desktop Graphics. Στο step 2: Radeon RX series. Στο step 3 Radeon RX 4xx series. Στο step 4 βαλε το λειτουργικο σου. (Windows 10,7,8 κλπ.) Πατα "DISPLAY RESULTS". Θα σου βγαλει μετα 3 διαφορετικα κουμπια πορτοκαλι που θα λενε και τα 3 "DOWNLOAD". Πατα το μεσαιο και περιμενε να κατεβει. Μολις κατεβει, κανε διπλο κλιπ πανω του και ξεκινα την εγκατασταση. Πατα εκει "Συμφωνο","Επομενο","Επομενο" κλπ. Σε καποια φαση θα σου βγαλει 2 επιλογες. Για γρηγορη εγκατασταση ή προσαρμοσμενη (ή αλλιως "καθαρη εγκατασταση"). Κανε την προσαρμοσμενη/καθαρη εγκατασταση με τα βηματα που σου λεει. Αν ζητησει επανεκκινηση, κανε. Αν δεν ζητησει, εσυ μολις τελιωσεις κανε μια για να ειμαστε σιγουροι.
Αν μπερδευτεις πουθενα, στειλε μνμ.
Ελπιζω να βοηθησε εσενα και οποιον αλλον το επαθε !!! (Γιαυτο μονο Nvidia...)
5 Comments
γεια σ φιλε αυτη τη στιγμη πηγα σε μια πιο παλια εςκδοση των drivers (εχω win10) στην 17.4.4. και νομιζω εφτιαξε επαιξα ενα γκειμ λολ μιση ωρα και ολα πηγαν καλα ελπιζω να συνεχισει ετσι
Ωραια φιλε μου, χαιρομαι που ειναι ολα καλα. Νομιζω και εγω με αυτην την εκδοση ελυσα το προβλημα μου.
φιλε και κατι αλλο εκει που μου λες να κανω καταεργηση εγκατασταση μετα τι θα εκανα δεν θα ειχα drivers?
Θα ειχες drivers, αλλα τους βασικους της Microsoft, απλα και μονο μεχρι να βαλεις της καρτας γραφικων. Μονο για λιγο δλδ ειναι αυτοι της Microsoft μεχρι να περαστουν οι κανονικοι. Ελπιζω να σε καλυψα.