Θα αρχίσω με τα γραφικά που είναι όμορφα ακόμα και σήμερα.
Η μάχες είναι απολαυστικές και είναι το δυνατότερο σημείο στο παιχνίδι.
Το και το στόρι του είναι πολύ κάλο ίσως είναι αυτό που για σένα ίσως σώσει το games .
Στα αρνητικά είναι το κραυτην σύστημα και το σύστημα αγοράς για είναι δύσκολο να καταλάβεις ποτέ χαράματα και ποτέ όχι ΠΧ πήγα κάπου και που ειχα 100€ και τα έκανα 300€ μετά πήγα κάπου για να μου φτιάξει ένα ξίφος αλλά όταν πήγα τα 300€ που είχα είχαν γινει 20€ και αυτό είναι το αργίτικο δεν καταλαβαίνεις πότε χαραμας χρήματα και πότε όχι και γενικά το σύστημα αγοράς είναι φουλ κουραστικό και περίπλοκο .
το κραφτην σύστημα αν και είναι τεράστιο νιώθω ότι τα περισσότερα πράματα που έχεις να κρασφταρις είναι άχριστα .
Τώρα ένα άλλο τεράστιο αρνητικό πράγμα που έχει είναι ότι έχει λίγα κουεστε για μικρά λεβεν πχ αν κάνετε οτι μπορείτε στην 1ο περιοχή θα πάτε σχεδόν λεβεν 4 αλλά όταν πάτε στην 2ο περιοχή δεν έχει σχεδόν τίποτα και στης γύρω περιοχές τα λεβεν είναι αρκετά ανεβασμένα λεβεν από 10 και άνω και η κάποιες λίγες λεβεν 7 αποτολες που έχει είναι δύσκολες άμα είσαι λεβεν 4 .
Το games αυτό είναι υπέρ εκτιμημένο είναι περίπλοκο και αρκετά άδειο στην αρχή Μην παρομοιάζετε με τα νέα assassin's creed καμιά σχέση τα νέα assassin's creed είναι πιο απλοποιημένα και ανώτερα σε ότι αφοράει το γκειμπλει σύστημα μάχης και σύστημα αγοράς .
5 Comments
Το θεμα ειναι οτι ειναι κουραστικο περιπλοκο οχι οπος το red dead redemption 2 που ηταν λιγο περιπλοκο αλλα ηταν λιτο και δεν κοραζε.
Εγω απο την εμπειρια μου με το παιχνιδι (400+ ωρες, σε pc και ps4 μαζι), τους φιλους μου που το εχουν παιξει και απο τις αψογες κριτικες, το ακριβως αντιθετο βλεπω
Ειναι και το επιπεδο τον Αγγλικών που εσει και η φιλι σου μπορει να μιλατε Αγγλικα λες και μεγαλοσατε στης ΗΠΑ αντιθετος με μενα που τσιματσιμα θα καταφερα να διαβασο μια Αγγλικη λεξη ενο για να την μεταφρασο η θα πρεπι να την εχω ακουσει 1000 φορες η θα πρεπι να εχει Ελληνικη ριζα οστε να καταλαβο τι λεει οποτε εχει καπιες σινβουλες που θα μπουσουσε να δωσεις σε μενα που δεν ξερο Αγγλικα η το παιχνιδει ειναι ρατσιστικο προς τα ατομα που δεν ξερουν Αγγλικα?
Ολα τα παιχνιδια στα αγγλικα βγαινουν καθως ειναι η παγκοσμια γλωσσα, παρα πολυ λιγα υποστιριζουν ελληνικα. Και οχι δεν χρειαζεται και τοσο καλη γνωση αγγλικων ωστε να ευχαριστηθεις το παιχνιδι, εχω φιλο που δεν εχει κανενα πτυχιο και οτι αγγλικα ξερει τα εμαθε μεσα απο παιχνιδια, ταινιες, σειρες κλπ και μια χαρα παιζει και καταλαβαινει ολα τα παιχνιδια. Αλλα ναι σαφως μια βασικη γνωση αγγλικων χρειαζεται για σχεδον ολα τα παιχνιδια ομως.
Άστο δεν μπορείς να εκτιμήσεις τέτοιο παιχνίδι αν σου αρέσει το ac Valhalla επειδη αναφέρθηκες σε ac.Καλύτερα που το έκανες ντροπ νωρίς πριν σε κουράσει.