La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Eve_Papas

Έχω μητρική Gigabyte B250M-DS3H και Corsair 8gb Ram. Σε τι συνδυασμό να πάω; Gigabyte B250M-DS3H και Corsair 8gb Ram ΜΕ GTX1060 6GB ή την GTX1050 2gb? / ι5 8400 box ή ι7 7700 box?
Για wow, lol κυρίως, cs και battlefield.
Μήπως ο i7 kai h GTX 1060 6gb, μου δίνουν πολλά περισσότερα από τις απαιτήσεις των games αυτών και είναι τσάμπα λεφτά;

Nume de utilizator

1 Răspuns

Ασοτος

Εννοειται GTX 1060 με 6GB Vram...μπορεις να παιξεις σε πιο high settings τα περισσοτερα games...δε το συζηταμε καν...βεβαια ειναι πιο ακριβη αλλα ειναι καλυτερη κατα πολυ...i5 8400...εχει 2 πυρηνες παραπανω...πιο φθηνος και αν ειναι να παει καποιος σε i7...καλυτερα να παει σε i7 8700k η i7 9700k πλεον

8 Comentarii

Eve_Papas

Δε νομίζω πως θα κάνω overclock ποτέ για να πάω σε -Κ επεξεργαστή. Τι εννοείς για τον i5 δε κατάλαβα? ποιος έχει 2 πυρήνες παραπάνω; i7 7700 ΒΟΧ, τι λες? Είναι πολλά για ι7 8700 Κ... ανεβαίνει πολύ το σύνολο... Για πες γνώμη τότε για Gigabyte B250M-DS3H και Corsair 8gb Ram ΜΕ GTX1060 6GB και i7 7700BOX ή i7 8700BOX (αν δεν είναι 8ης γενιάς γιατί η μητρική αυτή δε σηκώνει 8ης. Μέχρι 7ης γενιάς)... και Τροφοδοτικό 500αρι λέω...

Ασοτος

Δεν ειχα δει τη μητρικη που εχεις...οποτε...ο i7 8700 ειναι και αυτος 8ης γενιας,δε κανει για τη μητρικη σου...ο i5 8400 εχει 2 πυρηνες παραπανω...μου ειπες ποιον απο τους 2 προτεινετε και σου ειπα τον i5 8400...αλλα ειναι και αυτος 8ης γενιας...οποτε θα σου κοστισει περισσοτερο,γιατι θες νεα μητρικη και νεες μνημες DDR4...βεβαια η μητρικη σου κανει για i7 7700....οποτε εχεις 2 επιλογες...η την μητρικη που εχεις με i7 7700(4 Πυρηνες-8 threads) η i5 8400(6 πυρηνες-6 threads) και νεα μητρικη+νεες μνημες....οσο για τις μνημες...το σημερινο gaming χρειαζεται το λιγοτερο 8GB...με τον μεσο player να βαζει 16GB(οπως και εγω)...αλλα το budget σου ειναι μικροτερο,οποτε καλα ειναι και τα 8GB μεχρι στιγμης....παντως για τη gpu οπως ειπα και πιο πανω,με κλειστα ματια τη 1060 6GB Vram,σε σχεση με τη 1050 2GB...το 500αρι τροφοδοτικο καλα ειναι,αφου δε θες overclock και τετοιες ιστοριες

Eve_Papas

Σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι με βοήθησες αρκετά... η μνήμη που έχω είναι ddr4 by the way...
Μάλλον για για i7 7700 με κόβω, όσο να ναι θα είναι καλύτερος από i5... οπότε παίρνω και τη κάρτα γραφικών 1060 6gb και είμαι κομπλέ θέλω να πιστεύω.. νομίζω πως πρόκειται για ένα καλό set up γιατί πέρα από games και καμια ταινία δε θα κάνω κάτι άλλο στο pc αυτό...
Και πάλι σε ευχαριστώ!

Ασοτος

Καλυτερος δεν ειναι,μιας και ο συγκεκριμενος i5 ειναι 8ης γενιας,ενω ο i7 ειναι 7ης...αλλα και ο i7 7700 καλος ειναι για τα τωρινα δεδομενα,μαζι με τη 1060...απλα προσεχε γιατι υπαρχει και 1060 με 3GB..μη τη μπερδεψεις...παρε την 6GB και οταν κανεις αναβαθμιση στο μελλον για καλυτερο επεξεργαστη,να ξερεις οτι θες σιγουρα και καλυτερη μητρικη

Eve_Papas

άλλη μια ερώτηση, η κάρτα γραφικών είναι DDR5, ενώ η motherboard είναι DDR4, έχω πρόβλημα εκεί;

Eve_Papas

Έχεις να μου προτείνεις και ένα καλό τροφοδοτικό 500άρι; Αξιόπιστο εννοώ...

Ασοτος

Corsair 650 Watt εχω...τωρα τι να σου πω..παρε ενα Corsair cx series 500αρι...γενικα της Corsair ειναι αξιοπιστα...ψαξε και εδω και απο Corsair Και απο αλλες εταιριες...δες τι budget διαθετεις,τις κριτικες και τα σχολια και τσιμπα ενα

Nume de utilizator